Sizce göbeğim inmiş mi

Elfbysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
365
85
28
23
Merhabalar 38+3 günlük hamileyim haliyle doğum yaklaştı karnım birkaç gündür sert ve inmiş gibi hissediyorum doğum yakınımdır gaz sancısı gibi ağrılarım oluyor sırt ağırısı vajinada yürürken baskı vs de var

Son düzenleme:
Merhabalar 38+3 günlük hamileyim haliyle doğum yaklaştı karnım birkaç gündür sert ve inmiş gibi hissediyorum sizce inmiş mi doğum yakınımdır gaz sancısı gibi ağrılarım oluyor sırt ağırısı vajinada yürürken baskı vs de var
vajinada baskı hissediyorsan çok az kalmış☺️ sağlıkla gelsin bebiş💞

catı vajına ağrı baskı doğum belirtisi benim vajinada baskı olduktan bir gün sonra sancılarım başladı ve ertesi günde gelmişti ilk bebeğim☺️

catı vajına ağrı baskı doğum belirtisi benim vajinada baskı olduktan bir gün sonra sancılarım başladı ve ertesi günde gelmişti ilk bebeğim☺️
Benim yaklaşık 35. Haftadan beri var ağrım çatı ağrısı ve baskı hisssi ama bir türlü gelmiyor 😁

Bence boyle sitelerde bu sekil fotolar paylasmak dogru deyil yani herseye acik isteyen ekran resmi alabilir senin icin sorun olabilir diye dusunuyorum asagida inmemis gibi duruyor baya yukarda gobegin insa hissedersin zaten bi rahatlama oluyor ama kasiklardada baski artiyor

ben bir ay boyunca bebek poposunu dikiyor sanıyordum meğer kasılmammış 😂😂 bir gün kontrolde tekrar olunca doktorum “bak su an kasılman var” dedi. bebeğin poposu değil mi o dedim 😂😂 doğuruyorsun haberin yok demişti 😂

ama ben bu kasılma dısında hiçbir sey hissetmemiştim. vajinada baskı da son bir ayda vardı. benim bebeğim ama 33.haftada foğum pozisyonuna girmişti 🥲 35.haftada da 2-3 cm açılmam vardı. 37+5te doğurdum 🥰

ama dediğim belirtiler hariç nstde sancım bile çıkmıyordu. hatta doğum yaptığım sabah doktorun odasına girdiğimde “kız sen niye hiç doğuracak gibi değilsin, beni rezil ediyorsun” demişti doktorum 😂 9 saat sonra doğurdum 🙄😂

Bence boyle sitelerde bu sekil fotolar paylasmak dogru deyil yani herseye acik isteyen ekran resmi alabilir senin icin sorun olabilir diye dusunuyorum asagida inmemis gibi duruyor baya yukarda gobegin insa hissedersin zaten bi rahatlama oluyor ama kasiklardada baski artiyor
Silicem birazdan canm ince düşündüğün için teşekkür ederim 😘

İnmemiş ama bir anda inebilir.

İşte kanala bir anda girebilir. Ben doğuracağım günün önceki günü. Alaturka tuvalete oturduğumda kanala girmişti. Çok net hissettim. Sanki bebek düşmüş gibi olmuştu

"Canım benim , sanırım belirtilerin doğumun yaklaştığını gösteriyor ama kafanda soru işareti kalmaması için , net bilgi için mutlaka doktorun değerlendirmesi en doğrusu şimdiden hayırlı olsun . Sağlıklar diliyorum hem sana hem bebişie ♥

Back
X