- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Önceki konumu özet geçmek istiyorum.Eşim bekarken aile desteği ile araba aldı.Bekarken eşimin oldugunu söylüyorlardı.Evlendikten sonra arabanın ortak olması, her hafta iki ev arasında gidip gelmesi sorun oldu.Arabayı satalım herkes kendine araç alsın dedi eşim.Kp yarı parasını kaynıma vermek istedigini söyledi.Tamam dedik.Arabayı Agustos ayında bıraktık.Bu süreçte şehir dışına gezmeye bile otobüsle gittik.Onlardan hiç istemedik.Kaynım arabayı ilana koydu.Karşı taraf yazdığı bele tamam derse fiyat artırıyor.En son 600 bine çıkardı fiyatı.Yani satmadılar. Bende onlarla agustostan beri 2 3kez ancak konuştum.Eşim hep tek gitti.
Bugün eşim kvnin iftara çagırdığını, heves ettiğini söyledi.Bende kararsızım.Giderim ama 1 2saat otururuz, senin hatrın için ve Ramazan diye giderim, onun harici çagırmasın dedim.Eşimde benim hatrım içinse gelme dedi.Sizce ne yapayım?Araba konusu ayrıca sinirimi bozuyor. Ama kv bizi çok yönetmeye çalıştı.Beni kpye şikayet etti.Onun yüzünden 1 buçuk senem kavga ile geçti.Sizce ne yapayım.Bayramda zaten gidecegiz bu arada.
Bugün eşim kvnin iftara çagırdığını, heves ettiğini söyledi.Bende kararsızım.Giderim ama 1 2saat otururuz, senin hatrın için ve Ramazan diye giderim, onun harici çagırmasın dedim.Eşimde benim hatrım içinse gelme dedi.Sizce ne yapayım?Araba konusu ayrıca sinirimi bozuyor. Ama kv bizi çok yönetmeye çalıştı.Beni kpye şikayet etti.Onun yüzünden 1 buçuk senem kavga ile geçti.Sizce ne yapayım.Bayramda zaten gidecegiz bu arada.