Sizce gerçek mi kullanan var mı

asiyeH97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
2
1
46
Merhabalar lafı uzatmadan sorucam instagramda bi butikte doğal taş gördüm reiki kodlaması yapıyorlarmış dişil enerjiyle ilgili
Kendimi çok güzel hissetmiyorum kilo aldım vs böyle enerjimi arttırmak için bir şeyler bakıyodum
Yorumlarda kullanan biriyle konuştum psikolojik mi bilmiyorum ama kendisini daha iyi hissettiğini söyledi, sevgilisi de daha çok ilgileniyormuş eskisine göre vs
Daha önce bu kodlamayı yaptıran oldu mu ?

İşe yarıyorsa alıcam ona göre

Yok kız ametist taşı işte ne biliyim işe yarıyor diyorlar
Tamam taş ben de kullanırım da kodlamadan bahsediyorum ben.
Mesela taşların enerjisi evet çok güzeldir. Benim eşimin orijinal ametist vardı tesbihi. Bebeğim geleceği zaman yani işte suyum gelmeden 1 dk önce masanın üstünde o taşlar paramparça olup etrafa salonun her yerine dağılmıştı bize gelse yaralanacağız yani.
Yani evet enerji var güzel ama kodlama falan riskli onu diyorum.

Yani kodlama falan bilemem zayıfalamak için gırtlağını tutup spor yapacan.

Kendinizi seveceksiniz , değer vereceksiniz o zaman kendinizi beğenirsiniz

Bebeklere kehribar takarlar , rahatlattığı söylenir.

Ben dua'nın gücüne inanan bir insanım.

Boynumda her daim Ayetel kürsü dua'm vardır.

Onunla rahatlarım o yoksa yarım gibi hissederim kendimi

Bir de ben öyle taşa falan pek anlam yüklemem

Evet takarım ama süs eşyası olarak.

Arkadaşlar yardımcı olacaktır kullanan faydasını gören görmeyen

İllaki paylaşırlar fikirleriniz

Bende bir ara alacaktim guvenemiyorum eminonunde ayni taslari 50 tlye satiyorlar koymus instgrama hakiki diye 600 den satiyor. Bunlarin hakikisink bulmak lazim trendyolda birde 170 tlye bike var 😆

Tamam taş ben de kullanırım da kodlamadan bahsediyorum ben.
Mesela taşların enerjisi evet çok güzeldir. Benim eşimin orijinal ametist vardı tesbihi. Bebeğim geleceği zaman yani işte suyum gelmeden 1 dk önce masanın üstünde o taşlar paramparça olup etrafa salonun her yerine dağılmıştı bize gelse yaralanacağız yani.
Yani evet enerji var güzel ama kodlama falan riskli onu diyorum.
Merhaba doğal taşları duydum ama hiç kullanmadım gerçekten faydası oluyor mu ki olmuş sizde sormak istediğim bir kaç birşey var bilginiz var ise paylaşırsanız çok sevinirim.
1. Eşimle bebek tedavisi görüyoruz eşimden kaynaklı ona yani bu tedaviye uygun böyle birşey var mıdır
2. Nazar kötü enerji için
3. Fazla fazla aşırı agresiiflik sinirlik öfke kontrolü sıfır onun için bir taş var mıdır eğer bu konularla ilgili birşey varsa hangisir nasıl kullanmamız gerekiyor saçma mi oldu sorum bilmiyorum ama ihtiyacım çok böyle şeyler için 🙈🙈

Merhaba doğal taşları duydum ama hiç kullanmadım gerçekten faydası oluyor mu ki olmuş sizde sormak istediğim bir kaç birşey var bilginiz var ise paylaşırsanız çok sevinirim.
1. Eşimle bebek tedavisi görüyoruz eşimden kaynaklı ona yani bu tedaviye uygun böyle birşey var mıdır
3. Fazla fazla aşırı agresiiflik sinirlik öfke kontrolü sıfır onun için bir taş var mıdır eğer bu konularla ilgili birşey varsa hangisir nasıl kullanmamız gerekiyor saçma mi oldu sorum bilmiyorum ama ihtiyacım çok böyle şeyler için 🙈🙈

Eczaneden bitki özlü sakinleştirici Passifl...a al, akşamları yemeğine az bir miktarda kat anca öyle sakinler admaın kafası uçmuşsa taş ne yapsın kızım :halay:

Merhabalar lafı uzatmadan sorucam instagramda bi butikte doğal taş gördüm reiki kodlaması yapıyorlarmış dişil enerjiyle ilgili
Kendimi çok güzel hissetmiyorum kilo aldım vs böyle enerjimi arttırmak için bir şeyler bakıyodum
Yorumlarda kullanan biriyle konuştum psikolojik mi bilmiyorum ama kendisini daha iyi hissettiğini söyledi, sevgilisi de daha çok ilgileniyormuş eskisine göre vs

Taşlar sizi zayıflatmaz, dişil enerji de dünyanın en saçma şeyi. Karşınızdaki insan sizinle ilgilenmiyorsa sevgisi azalmış ya da bitmiştir. Sizin dişilik yüzdenizle alakası yok durumun.

Taşların enerjisine inanırım, bileğimde kendi seçtiğim taşlardan kendim yaptığım bir bileklik var, hiç çıkarmam ama kodlama falan hikaye.

Merhaba, yani agresiflik için bilmiyorum. Fakat ben böyle çok farklı birinden almıştım. Bana sakın dokunma önce adaçayını yakıp dumanında yıka ve asla eşininkine sen, seninkine de o dokunmasın demişti. Ve elin oldu da azıcık değerse hemen adaçayı dumanında, ayda bir yine adaçayında temizle demişti. Biz öyle yapıyorduk. Ben adamı bulursam eğer size atacağım. Hatta üstünde kağıtlara yazılmış dualar vardı ve bizim eksik olduğumuz, aşmaya çalıştığımız huylarımız yazıyordu çok şaşırmıştık, ayet üzerinden dua etmişti. Yani çocuğum geleceği zaman patlamış olması bize büyük bir enerji biriktirdiğini gerçekten işe yaradığını göstermişti.
Ben bakacağım eğer o notlar duruyorsa elbet marka vs de yazıyordur, size atacağım.

Merhaba, yani agresiflik için bilmiyorum. Fakat ben böyle çok farklı birinden almıştım. Bana sakın dokunma önce adaçayını yakıp dumanında yıka ve asla eşininkine sen, seninkine de o dokunmasın demişti. Ve elin oldu da azıcık değerse hemen adaçayı dumanında, ayda bir yine adaçayında temizle demişti. Biz öyle yapıyorduk. Ben adamı bulursam eğer size atacağım. Hatta üstünde kağıtlara yazılmış dualar vardı ve bizim eksik olduğumuz, aşmaya çalıştığımız huylarımız yazıyordu çok şaşırmıştık, ayet üzerinden dua etmişti. Yani çocuğum geleceği zaman patlamış olması bize büyük bir enerji biriktirdiğini gerçekten işe yaradığını göstermişti.
Ben bakacağım eğer o notlar duruyorsa elbet marka vs de yazıyordur, size atacağım.
Çok sevinirim gerçekten çok teşekkür ederim 🌹

Doğal taş ben de takıyorum ama bu tarz şeylere güvenemiyorum. Bunun yerine psikoloğa veya diyetisyene gitmek daha mantıklı.

Azcık boğazınızı tutsanız gerek kalmayacak böyle şeylere.

Dişil enerji diye bir şey yok bence ya kadın cilveli olur veya olmaz, kilo verin özgüveniniz gelsin taşla olmaz böyle şeyler

Orijinal getiren çok az kişi var benim arkadaşım bu işi yapıyordu Eminönü’nden toplu alıp tayvan’dan getirdik diye yazıp on katı fiyat çekiyordu ve dalga geçiyordu

X