amin çokk sağol canım...darısı isteyen herkese..
arkadaşlar özellikle önereceğiniz korse var mı ?
sagol canim.. ben o yoldan geceli 2,5 sene olduinsallah sirada bekleyenler de kavusurlar sevdiklerine
amin...bebişin var mı?
canım öncelikle gelinliğin çok güzel sanada yakışmış başta bunu söyleyim. sadece kesim ve desen den dolayı biraz kilolu göstermiş seni özellikle göğüsün alt kısmındaki taşlı kısım ile belin hizasındaki taşlı kısmın arasının boş kalmasından kaynaklanan bir durum. yani göğsün altındaki o sıra taşlar (taş değil belki ben öyle gördüm) olmasa daha iyi olurdu.
bence o göğüs ile bel arasına taşlardan serptirirsen sık sık yada o boşluğu dolduracak başka bişey ozaman karın kısmı boş kalmadığından göze batmaz bence. ama tekrar diyorum gelinliğin çok güzel tatlım
yok henüzama cok istiyoruz.. Allahim insallah verir bi an önce
Canım ben gelinliğini çok beğendim. Kendi gelinliğimide böyle prenses model istiyorum. Bence çok sade ve güzel zaten kabarıklığı dikkat çekici olduğu için ekstra bir şey yaptırmana gerek yok. Zaten 34 36 beden değilsin anladığım kadarıyla. Vücuduna çok güzel olmuş. Ben beğendim mutluluklar..
eveyenilikgelsin.com/urunler.html?page=shop.browse&category_id=60
yukarıdaki linki kopyalayıp tarayıcının adres çubuğuna yapıştır, çeşitli korseler var.
Amin inşallah tez zamanda güzel haberlerini verirsin...
bakalim hayirlisi olsun... sen de evlendikten sonra hemen bebek istiyor musun??
Evet allah nasip ederse ilk günden başlayacağım denemelere..
hadi bakalim insallahhhhh
malum yaşben 27 nişanlım 31 yaşında..
olsun yaa... bir sey diyimmi sana.. ben kreste calisiyorum cocuklarin anneleri 20den 34e kadar.. bakiyorum da, en sakin olgun akilli bebekler 26-29 yas arasindaki annelerde.. inan bana, yasin getirdigi bir sey.. kücük kadinlarin cocukalri da cok huysuz oluyor.. annenin olgunlugu cok etkili.. bence yasin cok güzel.. ben de istiyorum yaa.. yasim 24 ama yasimdan cok daha olgunumdur hep kendimi bildim bileli.. e birde 2,5 yillik evli olup da cocuk sahibi olmayinca millet farkli degerlendiriyo
model olarak nasıl kuyruk boyu nasıl sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?