Gelinlik Modelleri Sizce gelinliğim nasıl...

Minenes cok haklı..Bir de askı yaptırsan cok iyi olur.Kalın askı.Ya da Minenes in koyduğu gelinlikteki gibi bir askı.

gelinliğine bir askı eklet bence onun dışında gelinliğin ve sen çok güzel bütünleşmişsiniz çok güzel bir gelinlik sanada çok yakışmış.Mutlu ve mesut olun gerisi yalan

gelinliğine bir askı eklet bence onun dışında gelinliğin ve sen çok güzel bütünleşmişsiniz çok güzel bir gelinlik sanada çok yakışmış.Mutlu ve mesut olun gerisi yalan

tşk ederim canım..yorumun için çokk sağol...

canım sence askıları tülden mi yaptırsam...

Öncelikle hayırlı olsun eminim düğün bittikten sonra gelinlik falan aklına dahi gelmicek
bu yüzden çok stres yapma.
Ama arkadaşların dediği gibi malesef benimde aklıma direk gelen hamilemisniz diye oldu
model öyle bir model ki göbeğinizi çıkartmak için tasarlanmış gibi
Kalın belliyim demişsiniz ama diğer resimde göbekli durmuyorsunuz
gelinlik kalın belliden ziyade şişik göstermiş...
Model güzel üst kısma hafif omuzdan sarkan askı tarzı bir detay
bel kısmı ise sanırım pek birşey yapılamaz yinede arayıp sorun
Tek çare korse ve mekik

Bak şu tarz çok hoşş olur

Eklentiler

• $allure-bridal-8714.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 66
canım sence askıları tülden mi yaptırsam...

öncelikle, benim önerdiğim şeyin tam olarak askı olmadığını söylemeliyim. çünkü amaç omuzlarını ve göğüs kısmını olduğundan büyük göstermek, dolayısıyla omuzlarından yukarı giden "askı" değil, omuzlarından aşağı sarkan düşük kollar öneriyorum sana. aslında gelinliğe dikilmek yerine, sadece ek bir parça da yapabilir, bolero olarak. birleştirme yeri de, gelinliğin üstündeki swarovskiden bir broş olur. taşlar ne taraftaysa, onun çaprazına bu broş takılır. tabi ki gelinliğin tülünden olması lazım.

fıtığım olduğu için mekik çekemiyorum..uygun korse nasıl olurki?

senin eklediğin 2.yada 4. resimdeki gibi mi?

Minenesin koyduğu 2. fotodaki bence sizin gelinliğinize cuk diye oturur.Etek kısmı tül olduğundan 2. resim tamamen uygun. Straplezi nişanlınız istiyor diye yukardan yaptırdığınız için 2. resim kamufile edecektir ve çok hoş bir görüntü oluşacaktır.Bel kısmındaki enine drapelerde hallolup korse giydinizmi fıstık gibi gelin olursunuz:13:

belimin kalın görünmesi dışında model nasıl sizce...

Önceki sayfalardada belirttiğim gibi etek kısmı çok hoş benim en sevdiğim model.Gelinlik modelinde bir sorun yok bence gayet hoş bel dışında oda zaten korseyle hallolur gibi duruyor

ayyyy ben cooooooooook begendim güle güle giyersin insalllaaaaaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…