aslında ben en çok model olarak nasıl diye sormak istemiştim ama hep kusurlarım göze çarptı...zaten şu haliyle bile 2 cm falan bol gelinlik...
canım sorun da orada zaten.senin vücut şekline uygun olmalıydı modeli.o model incecik bir kızı bile kalın gösterebilir.riskli bir model.daha önce dediğim modelde olmalıydı gelinliğin.sonuçta tüm gözler sende olacak.o gün daha iri görünmemen lazım.aynı gelinlikçiden başka model alamaz mısın?ben olsam ne yapar yapar değiştirirdim.şansını dene bence.olmazsa hızlı bir diyete girer daralttırırsın...
Bence model cok hos, prenses etek bu senenin modasi...
Gelinlik alinmis artik, sizin yapmaniz gereken 2 ay da acilen kilo vermek..
Inanin o zaman bir kusur olmayacak...
Bence model cok hos, prenses etek bu senenin modasi...
Gelinlik alinmis artik, sizin yapmaniz gereken 2 ay da acilen kilo vermek..
Inanin o zaman bir kusur olmayacak...
aslında ben en çok model olarak nasıl diye sormak istemiştim ama hep kusurlarım göze çarptı...zaten şu haliyle bile 2 cm falan bol gelinlik...
yanlış anlamayın bence burda kimseyi herkes size iyilik yapmaya çalışıyor
yanlış anlamadım...ama biranda bu olumsuzlar üzdüü...
Subatta yazmissiniz, o nedenle 2 ay kadar zaman var diye düsündüm...4 şubat düğün tarihim ve buda gelinliğimin son hali....
ya kızlar, açıkçası kendimize çok yüklenir olduk. tamam arkadaş incecik görünmüyor ama o kadar da kötü değil ya...herkesin dediği gibi, enine drape, aslında genel itibariyle enine olan herşey daha kalın, dikine olanlarsa daha ince gösterir. keşke, belinde hiç drape olmayan bir model beğenmiş olsaydınız.
gelelim modeline, prenses model, bizim kızların genel itibariyle çok sevdiği, hatta favorileri olan bir modeldir. malzemeden kaçınılmamış, güzel bir gelinlik dikmişler bence. ben normalde gri swarovski taş işleme sevmem, çünkü dediğim gibi beyaz değil, gri oluyor. ama gelinliğinizde dantel veya başka bir süs olmadığı için o da fena durmamış bence, ayrıca çok büyük bölgeye uygulanmamış. belin hemen altında olan taştan çerçevenin nedeni, bu tip tül etek gelinliklerde dikiş yerini gizlemek içindir, yani elzemdir.
omuzlarınızı geniş göstermek için, en iyi yöntem kayık yakadır. benim size şöyle bir önerim olur, bence çok da şık durur, aşağıdaki tarzda bir ek parça kullanabilirsiniz yakada. omuzlarınız daha geniş görünür, göğüs kısmı da gizli ama daha büyük, hem ilgiyi çeker, hem de farklı bir gelin olursunuz:
sakın kilo vereceğim diye sağlığınızı riske atmayın, düğüne doğru zaten her gelin kilo veriyor. tabi biraz spor yapabilirsiniz. güzel bir korse de işinizi görecektir.
mutluluklar dilerim...
Acik olmam gerekirse fazla begenmedimnisanlin yorumda bulunmadi mi??
yanlış seçim yapmışsın canım bel kısmı daha kilolu göstermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?