heyecan dorukta
gelinliğinin yandan duruşu gayet hoş( 2. fotoğraf) kilonda da ciddi bir sorun göremedim ben. ama önden duruşta tamamen gelinliğin bel kısmıyla alakalı bir sıkıntı var. o kadar kusur kadı kızında da olur:) gelin çiçeğinle duvağınla tolere edilebilir diye düşünüyorum. güle güle giy inşallah:)
millette yanlış anlamaya ne kadar meraklı benim ilk msjımı okumayanlar var galiba ben sadece şunu söyledim arkadaş kendiside sonradan farketmiş 2.sayfada kende yorumunuda eklemiş bol duruyo diye tmmdır bu ama ben modacı arkadaşımın fikirlerini söyledim son ana kadar üzerinde oynama yapabilir dedim mesela göğüs altındaki taşlardan beldeki taşlara dikey aralıklı taş eklemesi yapılarak dikey durduğu için taşlar gayet düz gösterir dedim
bu konu böyle diğer yorumumda herkes beğendiği hoşuna gelinliği giyer veya giymez şuan gurbettin sayfasındayız yorumlar ona kendisi zaten beğenerek almış konu bu zorla almamışki yani arkadaş herkes beğenerek almak durumunda değildir demiş bende gurbeti baz alarak beğendiği gelinliği genelleme yaparak söyledim bu kadar
şunu belirteyim son 4 provaya gidince araltacağını gurbet kendisi söylemiş dolayısıyla tartışmaya gerek yok hem içine gelinlik korsesi giyecek dik ve düz durması için tartışmaya gerek yok mutluluklar gurbettt
cok az zaman kaldi degil mi tatlim???
evet düğün oldu ve muhteşemdi...en kısa zamanda ekleyeceğim resimlerimi..
hayirli olsun canim benim.. Allah bir yastikta kocatsin sizi emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?