Gelinlik Modelleri Sizce gelinliğim nasıl...

heyecan dorukta
gelinliğinin yandan duruşu gayet hoş( 2. fotoğraf) kilonda da ciddi bir sorun göremedim ben. ama önden duruşta tamamen gelinliğin bel kısmıyla alakalı bir sıkıntı var. o kadar kusur kadı kızında da olur:) gelin çiçeğinle duvağınla tolere edilebilir diye düşünüyorum. güle güle giy inşallah:)

amin canım. tşk ederim..

millette yanlış anlamaya ne kadar meraklı benim ilk msjımı okumayanlar var galiba ben sadece şunu söyledim arkadaş kendiside sonradan farketmiş 2.sayfada kende yorumunuda eklemiş bol duruyo diye tmmdır bu ama ben modacı arkadaşımın fikirlerini söyledim son ana kadar üzerinde oynama yapabilir dedim mesela göğüs altındaki taşlardan beldeki taşlara dikey aralıklı taş eklemesi yapılarak dikey durduğu için taşlar gayet düz gösterir dedim

bu konu böyle diğer yorumumda herkes beğendiği hoşuna gelinliği giyer veya giymez şuan gurbettin sayfasındayız yorumlar ona kendisi zaten beğenerek almış konu bu zorla almamışki yani arkadaş herkes beğenerek almak durumunda değildir demiş bende gurbeti baz alarak beğendiği gelinliği genelleme yaparak söyledim bu kadar

şunu belirteyim son 4 provaya gidince araltacağını gurbet kendisi söylemiş dolayısıyla tartışmaya gerek yok hem içine gelinlik korsesi giyecek dik ve düz durması için tartışmaya gerek yok mutluluklar gurbettt

teşekkür ederim.....

canım bence gelinliiğinin modeli güzel ama özellikle seni önden bakınca kilolu göstermiş,yoksa yandan olan fotona bakınca kilolu olmadığın anlaşılıyo zaten..bence etek kısmı daha az kabarık bir model seçebilirdin..mutluluklar diliyorum bu arada...

evet bende son durumu merak ettim düğün oldu sanırım. inşallah ömür boyu mutlu olursunuz tatlım ama düğününden de bi fotoğraf koysan merak ettimmm :)

gelinlik çok güzel :))) fakat belini daha ince göstericek bir çizgide olsaydı derim . mesela drapeler enıne değil de verevine olsaydı ayrıca bustier yuvarlak değil biraz daha sivri yuvarlak olsaydı. yine de hoş Allah mesut etsin. :)

prenses model olduğu için gelinliğin altı daha kabarık bende daha hafif seçmeliydiniz ki fazla kilolu durmazdınız ama onun dısında altındakı kumas simli gibi güzelmiş

üzgünüm ben beğenmedim. sizi kilolu göstermiş ve etek kısmı hoşuma gitmedi.

hevesini kirmak istemem ama bende çok begenmedim.Gögüs kısmının altındaki işlemeyle bel kısmındaki işleme arası çok çıkmış.Eger belinde olmasaydı daha zarif görünürdü bence,önemli olan senin begenmen içine sinmişse güle güle giy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…