Canım aslında gelinlik artık senin olduğu için gerçek düşüncemi yazıp yazmamakta karasız kaldım ama değişiklikler yapılabilir demene güvenerek yazıyorum bence bu gelinlik senin belini çok kalın göstermiş ve yukarıdan aşağıya çok biçimsiz bir üçgen gibi duruyor
son 20 gün.........
Bak ne güzel inceliyorsun günden güne. Ayrıca tam benim istediğim gibi gelinliğinin eteği, çok güzel olmuş bence.
Canını sıkma sakın, bol bol egzersizle daha da güzel durur üstünde evleneceğin gün.
Hayırlı olsun şimdiden.
ilk öncelikle belirtmek isterim ki yazılan bir çok yorum gerçekten çok canımı sıktı özellikle şu hamilemisin? diye gelen soruya ayrı bir taktım.. gelinlikler içindeki bir bayana,bir genç kıza durum her ne olursa olsun kalkıpta böyle bir soru sormak densizlikten başka birşey değil... Ayrıca bu iki resimi göz önünde bulundurarak söylüyorum sorun tamamiyle gelinlikte ve en büyük sorun gelinlikçinizde.. Abartılacak bir kilo söz konusu dahi değil öyle birşey olmuş olsa omuzlarınız ve kollarınızdan belli olurdu, sadece görüyorumki bel kısmınız biraz geniş buradada gelinlikçiniz devreye girerek sizi yönlendirmesi gerekiyordu en büyük hata tamamen onda... Ayrıca gelinlik için demode falan diyenler olmuş bunlarıda hiiç kafana takma belliki gelinlikten vs anlamıyorlar tamamen yorum yapmış olmak için yapıyorlar, bu gelinlik prenses gelinlik modeli ve 2012 yılının en moda gelinliği... birde Gelinliğinle hiç oynatma bence şu anki haliyle kalsın, biraz yukarı çekipte giyiyorum vs. demişsin yukarı falan çekme gögüs kısmını tam gögüslerine denk getirerek giy o zaman görüntü dahada düzelecektir (Hatta gögüs kısmını dediğim gibi giyerek bir foto koyarsan bizde görmüş oluruz nasıl durduğunu) askı,yaka,drape vs. demişler üzerinde oynatıp modelini bozdurma o zaman eminim kliselesecektir çünkü bu gelinliğin modeli bu, oynandığında daha kötü olabilir sonradan geri dönüşünde olmaz... şu haliyle hiçte abes bir görüntü yok, ayrıca bir ayrıntı dikkatimi çekti fotoğraf çekimindende kaynaklanıyor olabilir çünkü 2.fotodaki görüntü gayet normal ve güzel durmuş.. sadece tam önden görüntüde bel kısmında hafif genislik söz konusu ,ayrıca kiloluyum vs. diye buradaki yorumları dikkate alıp takıntıda yapma kendine , düğününe sayılı günler var stresli sıkıntılı olmak istemezsin sanırım en mutlu olman gereken günde..
kiralık gelinlikleride baştan yapıyorlarki beğenmediği gelinliği giyen kız yoktur zaten
sağl cnmmcanım bozma moralini sanki hepimiz kendimize en çok yakışan gelinlikleri mi giydik.çoğu kişinin ki belki de kiralık.sen beğenmişsin ya önemli olan bu.inşallah bir ömür boyu mutlu olursun
başlığı en başından okursan beğenmeden gelinlik giyen kaç kişi varkiralık gelinlikleride baştan yapıyorlarki beğenmediği gelinliği giyen kız yoktur zaten
cok yanlış yorumlar olduğu kanaatindeyim. Bence cok güzel olmussun canım gelinlikte cok yakısmıs harikasın moral bozmak yok
vücut tipine göre gelinlik seçmek gerçekten önemli.. katalogda ya da manken üzerinde gördüğümüz gibi olamıyoruz malesef herkesin üzerinde farklı duruyor modeller.. şöyle bi uygulama var nette, belki işinize yarar.. az da olsa vücut tipine göre sanal prova odasında gelinlik modellerinin nasıl durduğuna bakabilirsiniz
Akay Prova Odas
Canım aslında gelinlik artık senin olduğu için gerçek düşüncemi yazıp yazmamakta karasız kaldım ama değişiklikler yapılabilir demene güvenerek yazıyorum bence bu gelinlik senin belini çok kalın göstermiş ve yukarıdan aşağıya çok biçimsiz bir üçgen gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?