Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel, Allah mesut etsin ❤
Gayet güzel görünüyorsunuz, hayırlı uğurlu olsun
Bence kaldırarak kullanın, ilk resimde daha iyi görünüyor.Birde iki resim de küçük detay var etek kısmında ki ortada ki inen dantel detayını kaldirmadan mi kullanayım yoksa kaldırayım mi
Ben acikcasi pek anlamam moda islerinden ama kaldirilinca daha hos gozukecegini dusundum, zaten fiziginiz cok hos bir de boyunuza gore kesilince daha da guzel olucaktir gelinliginizBirde iki resim de küçük detay var etek kısmında ki ortada ki inen dantel detayını kaldirmadan mi kullanayım yoksa kaldırayım mi
Teşekkür ederim Çok çılgınca mı duruyorum başka hiç bir yere bakmadım İnan’ın gözüme kestirdiğimde yok hiç. bu gelinlikle aşk yaşıyorum sanki iki aydır her gün dükkanın önünden geçiyordum duruyor mu diyeEşimle ikinci bir düğün yapsam (böyle çılgın Bi fikrim var) böyle bir gelinlik giyerdim :) çok güzel olmuşsun canm
Yaaaaaa çok teşekkür ederimmmmBen acikcasi pek anlamam moda islerinden ama kaldirilinca daha hos gozukecegini dusundum, zaten fiziginiz cok hos bir de boyunuza gore kesilince daha da guzel olucaktir gelinliginiz
Hayır çılgın durmuyorsunuz tabi ki :) gelinliğin çılgın Bi tarafı yok zaten gayet kibar :)Teşekkür ederim Çok çılgınca mı duruyorum başka hiç bir yere bakmadım İnan’ın gözüme kestirdiğimde yok hiç. bu gelinlikle aşk yaşıyorum sanki iki aydır her gün dükkanın önünden geçiyordum duruyor mu diye
kaldırarak kullansanız daha iyi bence. Allah mesut etsinBirde iki resim de küçük detay var etek kısmında ki ortada ki inen dantel detayını kaldirmadan mi kullanayım yoksa kaldırayım mi
Eger boyle bir dusunceniz varsa alin o zaman derim ben, enerji olayina cok inananlardanim.Teşekkür ederim Çok çılgınca mı duruyorum başka hiç bir yere bakmadım İnan’ın gözüme kestirdiğimde yok hiç. bu gelinlikle aşk yaşıyorum sanki iki aydır her gün dükkanın önünden geçiyordum duruyor mu diye
Dalları dediğiniz yerleri neresi omuz kısmı mı çok teşekkür ederim bu aradaGelinliginiz güzel fakat dalları biraz aşağıda gibi geldi bana bilmem yanlış mı düşünüyorum.biraz dalları kisaltilabilir sanki.bir de etek de ki dantel de kaldırinca daha hoş gözüküyor
Evet omuz kısmı.dal deyince değişik oldu tabiDalları dediğiniz yerleri neresi omuz kısmı mı çok teşekkür ederim bu arada
Henüz daha dikilmedi ölçüler alınmadı bu orada ki denediğim gelinlikti.evet göğüs kısmını bu şekilde kullanamam zaten çok açıkGöğüs formu size uymamış gibi geldi bana çok aşağı çekmiş göğsü, etekleri de ortadaki güpürü kaldırınca daha iyi oluyor ama bence size çok kabarık olmayan zarif bir gelinlik daha çok yakışacaktır