Gelinlik Modelleri sizce gelinliği satın almak mı yoksa kiralamak mı?

candelila

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
26
1
286
arkadaşlar temmuzda düğünüm var kararsızım kiralasam mı alsam mı? tecrübelerinizden ve görüşlerinizden yararlanmak istiyorum:1rolleyes:

Eğer müthiş bir gelinlik giyeceksen kiralasan da olur
üstünden düşmemesi, çok yakışması ve muhteşem görünmen gerekiyor, bunu kiralayabileceksen kirala.
Ama değilse satın alabilirsin. Hatta şöyle gelinlikçiler var satın alır gibi üstüne diktiriyorsun ama kiralamış oluyorsun, fiyatı daha makul.

bence en iyisi kiralamak ama benim nişanlımın ailesi tutturdu satın alcaz diye onlarda olmazmış öyle şey ne gerek varki öyle yıllarca evimde kalcak onun yerine başka gelinlerde giyse değerlendirilse ne güzel olurdu

ben satın almayı düşünüyorum

annemin gelinliği yıllardır duruyor ben maneviyatı çok büyük

bende gelinliğimi saklamak ilerde çocuklarma göstermek isterim

Canım kesinlikle ve kesinlikle kirala bence...Diktirmek kiralamakla aynı fiyata geliyorsa o da olur tabi..Benim düşüncem şu ki gelinliğe verdiğiniz milyarlara kılınızı bile kıpırdatmayacağınız kadar zengin olmadığınız sürece gelinliğe verilen para çok lüzumsuz..Yani düşünsenize sıfırdan ev kuruyorsunuz boğazınıza kadar borca, takside batmışsınız, bir de üstüne "ömrünüz boyunca sadece birkaç saat giyebileceğiniz" bir kıyafete o kadar para akıtmak niye??? Tek kelimeyle lüzumsuz masraf ve israf..Gelinlikse gelinlik, kiraladığınız zaman da oluyor, gelinliğin üstüne "bu gelinlik kiralanmıştır" diye yafta mı yapıştırıyorlar sanki??? "Hatırası olur" gibi duygusal olaylara da bakmayın bence; dünya kadar foto çektireceksiniz zaten, zaten inanın, dolabınızda lüzumsuz yer işgal eden o gelinlikten bıkıp günün birinde siz elden çıkarmak isteyeceksiniz, biliyorum çünkü bunu yaşayan arkadaşlarım var...

satın al bence
eğer diktireceksen, sen diktirdikten sonra kiralamayla arasında 100-200 tl fark olur
bence çok özel bi sey bu
ve o gelinliği senden başka kimsenin giymesine izin verme lmaz:

bence kirala cünkü satın alan arkdslrmn hepsi cok piişman.sahsen bende kiraladım.ayrıca istedigim modeli götrdm diktirmdim ilk giyen ben olcam ve istedgm model yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…