• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce geç döllenme mi oldu? Testim silik çıktı?

Zaman_siz

Guru
Pro Üye
25 Ağustos 2009
2.291
1.410
398
36
Arkadaşlar 9 Temmuz adet oldum 17. Gün lekelendim 6 gün damla damla kahverengi pembe karışık lekelerin oldu.
Adetim gecikti test yaptım 5 gün test yaptım negatifti, 10. Gün ve 11. Yaptım yine negatif çıktı..

Kesinlikle inandım hamile olmadığıma, içim rahatladı başka birşey çıkmasında, hamile olsam çoktan çıkardı dedim çünkü ilk defa başıma geliyor. 1. Gebeliğimde 10 gün sonra oda silikti. 2. De belirtilerin çoktu. Emindim hamile olduğuma.

Şimdi 16 gün geçti dün yaptım silik çıkt,ı bugun 17. Gün yine silik çıktı geç döllenme olabilir mi?

merhaba canım sana bu konuda başımdan geçen olayı anlatayım şuan 3 buçuk aylık kızım var bendede belirtiler vardı korunmuyodum sonra test yaptım silik çıktı ikinci yaptım oda silik çıktı doktora gittim yok dedi sonra hafif kanamam oldu özele gittim test yaptı orda doktor silik çıktı fakat ultrasonda bişey yok dış gebelikten şüphelendiler antalya eğitim ve araştırmaya sevk ettiler sonra orda muayene ettiler rahmimden parça almaya karar verdiler tam hazırladılar ki onların daha üstünü bi profesör geldi yapmayın yatışını yapın bekleyin dedi bekledik beta testi yapıldı herşey normal ama bebek yok daha sonra doktor iki gün daha bekleyelim eğer yine olmassa parça alalım dediler artık ağlıyorum dualar ediyorum son gün gündüz tekrar alttan muayene ettler yok sonra parça alıcaklar hazırlık yapıyorum narkoz verecekler ama son kez hocaları muayene etmek istedi etti ve oda ne minik kızım göründü yani daha çok yeni herkes okadar çok sevindiki geç döllenmeymiş yani sakın hemen doktora gitme bekle biraz olabilir ve inan ağrın sancın yok ise böyle şeyleri kabul etme :)) iyi şanslar:34:

merhaba canım sana bu konuda başımdan geçen olayı anlatayım şuan 3 buçuk aylık kızım var bendede belirtiler vardı korunmuyodum sonra test yaptım silik çıktı ikinci yaptım oda silik çıktı doktora gittim yok dedi sonra hafif kanamam oldu özele gittim test yaptı orda doktor silik çıktı fakat ultrasonda bişey yok dış gebelikten şüphelendiler antalya eğitim ve araştırmaya sevk ettiler sonra orda muayene ettiler rahmimden parça almaya karar verdiler tam hazırladılar ki onların daha üstünü bi profesör geldi yapmayın yatışını yapın bekleyin dedi bekledik beta testi yapıldı herşey normal ama bebek yok daha sonra doktor iki gün daha bekleyelim eğer yine olmassa parça alalım dediler artık ağlıyorum dualar ediyorum son gün gündüz tekrar alttan muayene ettler yok sonra parça alıcaklar hazırlık yapıyorum narkoz verecekler ama son kez hocaları muayene etmek istedi etti ve oda ne minik kızım göründü yani daha çok yeni herkes okadar çok sevindiki geç döllenmeymiş yani sakın hemen doktora gitme bekle biraz olabilir ve inan ağrın sancın yok ise böyle şeyleri kabul etme :)) iyi şanslar:34:

Canım çok Sağol Rabbim bebeğini sana bağışlasın, bende doktora gittim hemen aslında acildeki doktoa yoksa bakmıyorlar. Ben yurtdışındayım burası böyle maalesef :( neyse gittim alttan baktılar bayağı incelediler bişey yok dediler. Sonra orda idrar testi yaptılar oda negatif çıktı. Onuda anlamadım şimdiye kadar çok test yaptım hadi biri bozuk diyelim ikincisi de silik çıktı.

Doktor %99 gebelik yok dediler, bir kaç gün daha bekle eğer adet olmazsan tekrar evde test yap eğer pozitif çıkarsa gebesin dediler. Neymiş bazı kadınlar böyle oluyormuş. Şimdi bekliyorum bakalım...

Merhaba kızlar ; ben 1 agustos da adet oldum ayin 15 i yumurtlama donemime gelio ama biz cocuk istedigimiz icin 15-19 arasinda calistik:) tabi bunun önceside var ama
24 agustosda beta testi yaptirdim <2 cikti dayanamadim adeti bekleyemedim acaba hamile olabilirmiyim surekli mide bulantisi goz kararmasi oluyo acaba hamile olabilirmiyim cok istiyoruz boyle test yaptrip yanilan oldumu lutfen deneyimlerinizi yazarmisiniz tesekkurler

İdrar testlernde sorunlar olabiliyo en dogrusu kan testi aninda cikar ve koly kolay yaniltmaz hemen bi kan testi yaptirin derim ben

bence hamilesin allah gölüne göre versin inşallah canım eğer hayırlıysa birde sen istiyorsan inşallah olur canım çünki anne olmak zorda olsa güzel bi duygu :))

bence hamilesin allah gölüne göre versin inşallah canım eğer hayırlıysa birde sen istiyorsan inşallah olur canım çünki anne olmak zorda olsa güzel bi duygu :))

Çok Sağol canım Rabbim hayırlısını versin :)

Benim 1 oğlum var, Ramazan'dan sonra 2. Ye niyet ettik genelde adet dönemlerim hep düzenlidir tam istediğimiz ay bozuldu döngü :( 18 gün oldu Rabbim hayırlısını versin.

üzülme sıkma canını herşey olucağına varır rabbim nezaman hayırlıysa ozaman versin ama banada haber ver çok merak ederim kendimde böyle bişey yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni canım mutlaka haber ver :))

Back