- 7 Ekim 2020
- 316
- 286
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Panikletmek miYüksek ihtisas mi yaptınız acaba bu konuda?? Tek bi veri ile ne guzel yazdınız cizdiniz. İnsanları Bosuna panıkletmeyin.
@Yaseemine60 2 gun sonra tekrarlayın testınızi, insallah guzel artıs gorursunuz![]()
Keske buyutecle olsa. Herkese alirdim ama anlamiyorsunuz anlamiyorsunuz. Anlamadiginiz icin insanlarla anlasamiyorsunuzBuyrun siz okuyun yazdığınızı bence büyüteç getirelim.
Bence ne demek? Kesinlikle hamilesinizle bence kesinlikle hamilesiniz arasindaki farki bu yasta ben ogretmeyeyim artik lutfen ya cok yorucuSizin gibi kesin olarak cevap vermedik hanımefendi.
Siz maaşallah kesin diyorsunuz.
Birde üzerine gül koyup dış gebelik diyorsunuz bunu nerden biliyorsunuz.
Birisinin size hamile olabilirsin demesi bile hayal kirikligina ugratacaksa sormazsiniz, sormamalisiniz. Herkesin bin tane derdi var. Dunyanin en muhim konusu anne olamamakmis gibi davranilmasi ne kadar dar bir bakis acisi. Madem o kadar hassas bi konu sizin icin duyacaginiz her sey olumsuz etkileyecek o zaman sormayin. Konu sahibinin de konusunu sabote etmeyin.Hepimiz bu yollardan gectim. Iki bucuk yildir yel esse tül oynasa aha bu bir isaret hamileyim dedim. Neler yasadim neler hissettim. Nasil boyle kesin konusulabilir. Biri bana sen hamile olabilirsin demesini bile istemezdim. Negatifi gorunce hayal kirikligiyla biz basbasayiz. Gaz verenler arazi oluyor o zaman. Allah akil fikir versin ne diyeyim. Daha da savunuyor yaptigini.
Allahim sabir... Kitap onerisinde bulunmak isterim ozelden. Baska turlu nasil gelistirebilirim sizi bilmiyorum. Uzuluyorum ama yapacak baska bir seyim yok. Lutfen ne anlatilmak istedigine odaklanin kelime kelime okumayin belki anlarsiniz. Belki... Kim bilirBende neler yaşadım.
Bu platform da herkes yardımcı olmaya çalışıyor.
Ki birbirimize ne garezimiz olabilir.
Bana da negatif dediklerinde, değerin çok düşük dediklerinde, gebe değilsin dediklerinde çok çok üzülüyordum.
Ama onlar doğru diyordu ben yanlıştım.
Bende neler yaşadım ne uğraşlar verdim.
Tabi hemen ortadan kayboluyorlar.
Bakarmısınız yorumuna dış gebelik demedim diye yazmış bana sanırım ben okumayı bilmiyorum.
Gönderdim yazdıklarını.
Düşünerek konusma diye bi kavram da var, belkı bilmiyorsunuz ama arastırınız..Panikletmek miokudugunu anlama diye bi ders vardi. Gormediniz mi?
Tamam sensin tamamDüşünerek konusma diye bi kavram da var, belkı bilmiyorsunuz ama arastırınız..
o mesaj size cevap olarak yazilmamisti. gerci size yazilmamis butun mesajlara cevap verme gibi bir adetiniz var.Birisinin size hamile olabilirsin demesi bile hayal kirikligina ugratacaksa sormazsiniz, sormamalisiniz. Herkesin bin tane derdi var. Dunyanin en muhim konusu anne olamamakmis gibi davranilmasi ne kadar dar bir bakis acisi. Madem o kadar hassas bi konu sizin icin duyacaginiz her sey olumsuz etkileyecek o zaman sormayin. Konu sahibinin de konusunu sabote etmeyin.
Aman boşver.o mesaj size cevap olarak yazilmamisti. gerci size yazilmamis butun mesajlara cevap verme gibi bir adetiniz var.
hayatimda neyin muhim oldugunu size soracak degilim herhalde. biz faniler anne olmaya calisirken pardon siz corona'ya asi felan buluyordunuz sanirim.cunku atom parcalama isi felan halloldu biliyorsunuz.
ben insanlara sordum demedim zaten. sen sormasan da insanlar kilo almissin hamile misin, rengin solmus hamile misin, cildin bozulmus hamile misin.. boyle seyler soyluyor gaza getirici bunlari bile duymak istemiyorum dedim. cok ilginc bir insansiniz gercekten. her mesajiniz ayri bir hayret konusu..
Yapacak bir sey yok. Mukemmel olmak benim sucum degil uzgunumAman boşver.
Ben notunu verdiğim için hiç cevap dahi yazmadım.
Müge Anlı görse yeminle ruhumu kirletme der.
Bu ne ya, hepimiz yanlış o doğru.
Allah yardımcın olsun.Yapacak bir sey yok. Mukemmel olmak benim sucum degil uzgunum![]()
Amin cumlemizinAllah yardımcın olsun.