Kan verin ❤Hayirli olsunSizce gebelik varmıdır kızlar ?
Var gibi gözüküyor 3 dakika sonra veriyorsa yaninbin10 dakikadan fazla kırmız8 çizgi olduysa kuruma cozgisidir eğer ki 3 dakika yada işte 5 dakikaya sonuç verdiyse gebe gibi gözüküyor kan tahlili verinSizce gebelik varmıdır kızlar ?
2 tane olanı dün yaptım tek olanj bugün yaptım çok silik sankiKan verin ❤Hayirli olsun
Tekli olan kaset test , bu testler değer yükselince çizgi netleşiyor o yüzden yeni bir gebelik olduğu için silik. Hayırlı olsunİkili olanı dün yaptım tekli olanı bugün yaptım bugünkü daha silik sanki
Tek olanda benim cizgi bile cikmamisti erken gebelik pozitifti kanda pozitifti. Hatıra diye aldik kaset testi negatif cikti2 tane olanı dün yaptım tek olanj bugün yaptım çok silik sanki
Ben Kan testi verdim bugün yarın sonuç cikicak sabırsızlıkla bekliyorumTek olanda benim cizgi bile cikmamisti erken gebelik pozitifti kanda pozitifti. Hatıra diye aldik kaset testi negatif ciktidegerim 500lerdeydi şok olmustuk hahaha
Hayirli olsun insaAllahBen Kan testi verdim bugün yarın sonuç cikicak sabırsızlıkla bekliyorum
Sonuç ne ciktiBen Kan testi verdim bugün yarın sonuç cikicak sabırsızlıkla bekliyorum
HamileyimSonuç ne cikti