Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamişsiniz gözünüz aydınMerhabalar ayın 6 sında yumurtlama günümdü. 5 inde ilişki oldu. Dün adet günümde olmadı. Test yaptım t çok silik çıktı. Bugğn ilk idrarla yaptım 2-3 dk geçmeden Fotoğraftaki gibi oldu. Anlam veremedim sizce gebelik var mı?
Eki Görüntüle 3524030
Öyle mi diyorsunuz ya emin olamadım.Hamilesiniz tebrik ederim çizgi baya koyu
İnşallah teşekkür ederimHamişsiniz gözünüz aydın
Hamilesiniz benceee hemen kan verinMerhabalar ayın 6 sında yumurtlama günümdü. 5 inde ilişki oldu. Dün adet günümde olmadı. Test yaptım t çok silik çıktı. Bugğn ilk idrarla yaptım 2-3 dk geçmeden Fotoğraftaki gibi oldu. Anlam veremedim sizce gebelik var mı?
Eki Görüntüle 3524030
Benımde yumurtlamamın 10. Günü bu sekıldeHamilesiniz tebrik ederim çizgi baya koyu
Kesın hamılesın :):) aşırı net hatta betan şu an 100 üstündeMerhabalar ayın 6 sında yumurtlama günümdü. 5 inde ilişki oldu. Dün adet günümde olmadı. Test yaptım t çok silik çıktı. Bugğn ilk idrarla yaptım 2-3 dk geçmeden Fotoğraftaki gibi oldu. Anlam veremedim sizce gebelik var mı?
Eki Görüntüle 3524030
Benımde yumurtlamamın 10. Günü bugün reglime 4 gün var acaba sız de goruyormusunuz olabılır mı ?Hamilesiniz benceee hemen kan verin
Benımde yumurtlamamın 10. Günü bugün reglime 4 gün var acaba sız de goruyormusunuz olabılır mı ?var gibi duruyor
ben göremedim. gebelikte bu kadar zorla görünen bir çizgi olmuyor. aylarca gebelik testi kullanan biri olarak söylüyorum. test için regl gecikmesini bekleyin. yumurtlamadan 14 gün sonra en erken yapın testiBenımde yumurtlamamın 10. Günü bugün reglime 4 gün var acaba sız de goruyormusunuz olabılır mı ?
Evet 1018 çıktıKesın hamılesın :):) aşırı net hatta betan şu an 100 üstünde
Ben görüyorum canım 3 gün sonra yaparsan daha emin olursun tabiBenımde yumurtlamamın 10. Günü bugün reglime 4 gün var acaba sız de goruyormusunuz olabılır mı ?
Ben göremedim ama daha çok erken test içinBenımde yumurtlamamın 10. Günü bugün reglime 4 gün var acaba sız de goruyormusunuz olabılır mı ?
Canım bu bariz pozitif hemen kan vermelisinReglime 4 gün var bakar mısınız
Daha önce kimyasal yada düşük yaşadıysan erken ögrenmen iyi olur takibi önlemi olur enazındanReglime 4 gün var bakar mısınız
Hayırlı olsun testinin hangi marka baya erken cıkarmışReglime 4 gün var bakar mısınız
Pozitif kuzum bu hangi marka test kullandın ?Reglime 4 gün var bakar mısınız
Ayın 3 ünde kan vermiştim 5.07 çıkmıştı regl günümü bekliyorumCanım bu bariz pozitif hemen kan vermelisin