- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
canım ben de gördüm çook çok silik, senin başka belirtilerin var mıydı peki ?Arkadaslar adetime10 gun kala hergun test yaptim hic silikcizgi gormedim bu sabah sol kasigima oyle siddetli agri girdiki kivrandim sancidan 5 dk flan surdu gecti sonra suphelendim adetime 3 gun var sabah test yaptim resimde belli olmuyor ilk 5 dk icinde silik cizgi cikti acaba o sancim neden plmus olabilir?
Adetime 10 gun varken goguslerim acimaya basladi ve ve sol belimin ustunde agri vardi yanma gibi onun haricinde bu sabah kasigima oyle agri girdiki 5 dk ka surdu ama baya sanciliydi hmen test yaptim silik cizgi cikti simdi erken gebelik testi yaptim ondada silik ama tabi bi kan verip doktora gozukmem lazim belim ve sol kasigim cok agiriyorcanım ben de gördüm çook çok silik, senin başka belirtilerin var mıydı peki ?
Ben göremedim canım ama inşallah hamilesindir belki bebek yerleşiyordur onun ağrısıdır bi
Ins. Ondandir agri belimde cok agiriyorBen göremedim canım ama inşallah hamilesindir belki bebek yerleşiyordur onun ağrısıdır bi kan testi yaptır bence
Eger silik cizgi gorduyseniz esinizle sakin iliskiye girmeyin kesenin yapisi bozulmasin yarin bir daha test yapin koyulasma olup olmadigina bakinAdetime 10 gun varken goguslerim acimaya basladi ve ve sol belimin ustunde agri vardi yanma gibi onun haricinde bu sabah kasigima oyle agri girdiki 5 dk ka surdu ama baya sanciliydi hmen test yaptim silik cizgi cikti simdi erken gebelik testi yaptim ondada silik ama tabi bi kan verip doktora gozukmem lazim belim ve sol kasigim cok agiriyor
Yok zaten onu suanda yapmak istesemde yapamam belim agiriyor bide ilk oglum dusuk tehlikem vardi 3 ay esim yanasmamisti banaEger silik cizgi gorduyseniz esinizle sakin iliskiye girmeyin kesenin yapisi bozulmasin yarin bir daha test yapin koyulasma olup olmadigina bakin
On günde cikmasi çok çok zor yaAdetime 10 gun varken goguslerim acimaya basladi ve ve sol belimin ustunde agri vardi yanma gibi onun haricinde bu sabah kasigima oyle agri girdiki 5 dk ka surdu ama baya sanciliydi hmen test yaptim silik cizgi cikti simdi erken gebelik testi yaptim ondada silik ama tabi bi kan verip doktora gozukmem lazim belim ve sol kasigim cok agiriyor
Bende gördüm sanki
Gözlerim keskindir
Hayırlı olsun o zaman sağlıkla gelsin diyelimgene test yaptim cikti zaten test manyagi oldum aylardr
InsaAllah saglikli bir gebeliktir bu arada saolsin Rabbim sizede nasip eylesinHayırlı olsun o zaman sağlıkla gelsin diyelimbayram da güzel oldu haberi almak
Suan 10 gun yok 3 gun var adetime 10gun varken gogus agrim basladiOn günde cikmasi çok çok zor ya
Canım bende kasık ağrısıyla öğrendim senin gibi 5 gün vardı adetime bence hamile olabilirsinAdetime 10 gun varken goguslerim acimaya basladi ve ve sol belimin ustunde agri vardi yanma gibi onun haricinde bu sabah kasigima oyle agri girdiki 5 dk ka surdu ama baya sanciliydi hmen test yaptim silik cizgi cikti simdi erken gebelik testi yaptim ondada silik ama tabi bi kan verip doktora gozukmem lazim belim ve sol kasigim cok agiriyor
InsaAllah oyleyimdir Rabbim hayirlisini nasip eylesinCanım bende kasık ağrısıyla öğrendim senin gibi 5 gün vardı adetime bence hamile olabilirsin
Eger silik cizgi gorduyseniz esinizle sakin iliskiye girmeyin kesenin yapisi bozulmasin yarin bir daha test yapin koyulasma olup olmadigina bakin
Bazen bilmeden yapilan seylerde sorun olmaz ama bilip yapilirsa sorun oluyor test yapmadiniz mi gecikme varmis ben adete 1 hafta kala baslardimbende hamilelikten şüpheleniyorum birgün gecikmem var şuan ve ilişkiye girdik nerden bilebilridm böyle bişey olacağını çok üzgünüm şuan
Vajinanizda islanma falan var mi ben kasik agrisi ve islanmadan hissetmistimInsaAllah oyleyimdir Rabbim hayirlisini nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?