Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarın 3 gün gecikmem olucak hatta hayatımda ilk defa gecikme yaşıyorum adetim hep ya bi gün önce gelirdi yada tam gününü hiç şaşmazdı ilk adet olduğum günden beri akşam üzeri erken gebelik testi aldım fakat silik çizgi bile yok hiç bişey anlamadım
Bende sizin gibi adetime 10 gün kala test yapmıştım hayali bir çizgi çıkmıştı herkes kuruma çizgisi dedi benimde daha ilk olduğu için çok takmadım üstüne düşmedim sonrasında göğüslerim inanılmaz hassaslaştı yan yatınca bile çok acıyordu yürüyünce canım yanıyordu ve sürekli özellikle bir yerden kalktığımda karnıma 10 saniye kadar sancı giriyordu Bazen sağ bazen sol bazen her iki kasığım sızlıyordu ara ar.Bir gün baya kasıklarım ağırmıştı o zaman adetime 3 gün vardı test yaptım negatif çıkmıştı sonra aradan 1-2 saat geçti çöpten çıkarıp baktığımda çok hayali bir çizgi vardı yine kuruma çizgisidir dedim önemsemedim hamile olmadığıma karar verdim kendimce ve adetimin gecikmesini önemsemedim her an olucam havasına girdim zaten sürekli sancılanıyordum bir gün kıpkırmızı 5-6 damla kadar kan geldi o günde çok sancılanmıştım adet olduğumu düşündüm ama o kırmızı kandan sonra ertesi gün beyaz akıntı gelmeye başladı 2 gün belki adet olurum diye bekledim adet olmayınca ve adetim 8 gün gecikince test yaptım o zaman direkt pembe çizgi çıktı doktora gittiğimde kese bile oluşmuştu sizin belirtilerinize kendi belirtilerimi çok benzetip paylaşmak istedim