V veraaw Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 304 177 25 25 Ekim 2024 Konu Sahibi Mutlu57 #21 Gogoo1 .!.: Bu 4 saat önceki kurumuş hali belki şimdi bellidir Genişletmek için tıkla... Evet şuan var ama ilk 15 dk de ki sonuçlar geçerli oluyor
Gogoo1 .!.: Bu 4 saat önceki kurumuş hali belki şimdi bellidir Genişletmek için tıkla... Evet şuan var ama ilk 15 dk de ki sonuçlar geçerli oluyor
V veraaw Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 304 177 25 25 Ekim 2024 Konu Sahibi Mutlu57 #22 Gogoo1 .!.: Sağlık kabinine kan vermiştim beta değerine bakılmıyor negatif ya da pozitif hemşire hanım sonuç için beni aradığında şimdilik hamile değilsin demesi de kafamı karıştırdı Genişletmek için tıkla... Tam anlayamadım
Gogoo1 .!.: Sağlık kabinine kan vermiştim beta değerine bakılmıyor negatif ya da pozitif hemşire hanım sonuç için beni aradığında şimdilik hamile değilsin demesi de kafamı karıştırdı Genişletmek için tıkla... Tam anlayamadım
G Gogoo1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2024 59 5 26 25 Ekim 2024 Konu Sahibi Mutlu57 #23 veraaw .!.: Tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... veraaw .!.: Evet şuan var ama ilk 15 dk de ki sonuçlar geçerli oluyor Genişletmek için tıkla... Ilk yaptığım gibi bu şekilde çizgi vardi fakat kamerada net belli olmadı eşim de gördü kuruduktan sonra daha net belli oldu
veraaw .!.: Tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... veraaw .!.: Evet şuan var ama ilk 15 dk de ki sonuçlar geçerli oluyor Genişletmek için tıkla... Ilk yaptığım gibi bu şekilde çizgi vardi fakat kamerada net belli olmadı eşim de gördü kuruduktan sonra daha net belli oldu
V veraaw Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 304 177 25 25 Ekim 2024 Konu Sahibi Mutlu57 #24 Gogoo1 .!.: Ilk yaptığım gibi bu şekilde çizgi vardi fakat kamerada net belli olmadı eşim de gördü kuruduktan sonra daha net belli oldu Genişletmek için tıkla... Hmm o zaman fotoğrafta çıkmamış demekki, dediğim gibi adetinizin gecikmesinj bekleyin sonra tekrar kan verin
Gogoo1 .!.: Ilk yaptığım gibi bu şekilde çizgi vardi fakat kamerada net belli olmadı eşim de gördü kuruduktan sonra daha net belli oldu Genişletmek için tıkla... Hmm o zaman fotoğrafta çıkmamış demekki, dediğim gibi adetinizin gecikmesinj bekleyin sonra tekrar kan verin