- 2 Şubat 2020
- 225
- 216
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam atıyorum hemenBiraz daha net çekip atsanız
Var gorunuyor ama testi tekrar edin eger gene cikarsa kan verinTamam atıyorum hemen
Çizgi var tebriklerr kan ver hemenn
Daha 4 gün olduğu için merak edip yaptım ama günüm geçtiğinde tekrarlıycam testiVar gorunuyor ama testi tekrar edin eger gene cikarsa kan verin
Bende görüyorum canım ama tam emin olamadım daha 4ngün var ama acelemi ettim acaba beklesem miÇizgi var tebriklerr kan ver hemenn![]()
Yok silikte olsa çıkmış daha yeni olduğu için silik çıkmıştır bence kan ver ufak bir değer çıkar ama yinede emin olmak istiyorsan bi tane daha test yap testin markası neBende görüyorum canım ama tam emin olamadım daha 4ngün var ama acelemi ettim acaba beklesem mi
Bi kaç gün daha bekliyim geçince öyle kan veririm boşuna heveslenmeyim diyorum markası fortune canımYok silikte olsa çıkmış daha yeni olduğu için silik çıkmıştır bence kan ver ufak bir değer çıkar ama yinede emin olmak istiyorsan bi tane daha test yap testin markası ne
Nasıl dayancan ya ben olsam koşa koşa giderdim kan vermeyeBi kaç gün daha bekliyim geçince öyle kan veririm boşuna heveslenmeyim diyorum markası fortune canım
6 gün varken yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı bugün kasık ağrım çok olunca dedim yapayım çıkarsa ama emin değilim beklemek zor ama dayanırım artıkNasıl dayancan ya ben olsam koşa koşa giderdim kan vermeyekaç gündür kaç tane test yapıyorum silik çizgi bile görmedim ben
Hayır fortuneBebe time mi marka
Aynen öyle bende ilkinde hiç beklemediğim bi anda öğrenmiştim şimdi hergün belirti yaşayıp hamileyim sanıyorum nerdeyse6 gün varken yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı bugün kasık ağrım çok olunca dedim yapayım çıkarsa ama emin değilim beklemek zor ama dayanırım artıkeğer varsa söylerim bir kaç güne rabbim sanada nasip etsin inşallah
ilk çocuğumda hiç böyle şeyler bilmezdim çok düşününce insan yıpranıypr birde
Bu test hakkında bişe duymadım ben bebe time ye benzettim yalnıs sonuc veriyor bi mağdur da benim hatta bunun hakkında bişe duymadım hayırlı olsun gebelik l var gozukuyorHayır fortune
Tamam canımAynen öyle bende ilkinde hiç beklemediğim bi anda öğrenmiştim şimdi hergün belirti yaşayıp hamileyim sanıyorum nerdeysehaber ver bidaha test yapınca
![]()
Evet bende duydum bebetime yanlış sonuç verdiğini. Teşekkür ederimBu test hakkında bişe duymadım ben bebe time ye benzettim yalnıs sonuc veriyor bi mağdur da benim hatta bunun hakkında bişe duymadım hayırlı olsun gebelik l var gozukuyor