• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce gebelik varmı benmi öyle görüyorum 😐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeytngoz

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
225
216
53
31
Arkadaşlar çizgi var gibi sanırım ama banamı öyle geliyor adet günüme 4 gün var daha ama kasık ağrım çok olduğu için dayanamadım yaptım sizce varmı ilk 7 8 dk içinde çıktı çizgi

Eklentiler

• IMG_20200919_115719.webp
    IMG_20200919_115719.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 170
.

Eklentiler

• IMG_20200919_121423.webp
    IMG_20200919_121423.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_20200919_121737.webp
    IMG_20200919_121737.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 132
Bende görüyorum canım ama tam emin olamadım daha 4ngün var ama acelemi ettim acaba beklesem mi
Yok silikte olsa çıkmış daha yeni olduğu için silik çıkmıştır bence kan ver ufak bir değer çıkar ama yinede emin olmak istiyorsan bi tane daha test yap testin markası ne

Yok silikte olsa çıkmış daha yeni olduğu için silik çıkmıştır bence kan ver ufak bir değer çıkar ama yinede emin olmak istiyorsan bi tane daha test yap testin markası ne
Bi kaç gün daha bekliyim geçince öyle kan veririm boşuna heveslenmeyim diyorum markası fortune canım

Yerde cekermisin canım testin ortasında ki çizgi olmadığına emin ol öyle kan ver çünkü bu testte içinde beyaz parça var çizgi gibi çıkıyor ışığa tutunca . Inşallah vardır

Nasıl dayancan ya ben olsam koşa koşa giderdim kan vermeye 🙈 kaç gündür kaç tane test yapıyorum silik çizgi bile görmedim ben
6 gün varken yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı bugün kasık ağrım çok olunca dedim yapayım çıkarsa ama emin değilim beklemek zor ama dayanırım artık 😊 eğer varsa söylerim bir kaç güne rabbim sanada nasip etsin inşallah 🤲 ilk çocuğumda hiç böyle şeyler bilmezdim çok düşününce insan yıpranıypr birde

6 gün varken yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı bugün kasık ağrım çok olunca dedim yapayım çıkarsa ama emin değilim beklemek zor ama dayanırım artık 😊 eğer varsa söylerim bir kaç güne rabbim sanada nasip etsin inşallah 🤲 ilk çocuğumda hiç böyle şeyler bilmezdim çok düşününce insan yıpranıypr birde
Aynen öyle bende ilkinde hiç beklemediğim bi anda öğrenmiştim şimdi hergün belirti yaşayıp hamileyim sanıyorum nerdeyse 🤔 haber ver bidaha test yapınca ❤️

Bu test hakkında bişe duymadım ben bebe time ye benzettim yalnıs sonuc veriyor bi mağdur da benim hatta bunun hakkında bişe duymadım hayırlı olsun gebelik l var gozukuyor
Evet bende duydum bebetime yanlış sonuç verdiğini. Teşekkür ederim 🙏

Back
X