Kan testi verin bi isterseniz gebelik var gibi ama çok yeni muhtemelenGebelik var mı sizce silik bir çizgi var. Net şekilde beyaz mi olması gerekir negatif olması için. Bilen yardımcı olsun lütfen ya. Reglime 6 gün var eğer bu ay düzenli olursam. Yasmini bıraktım bu ay kullanmadım. Bir çok belirtiyi yaşadığım için test yapmak istedim. Çok merak ediyorum yardımcı olursanız hanımlar lütfen. Eki Görüntüle 3522751
Var gibi hayırlı olsunGebelik var mı sizce silik bir çizgi var. Net şekilde beyaz mi olması gerekir negatif olması için. Bilen yardımcı olsun lütfen ya. Reglime 6 gün var eğer bu ay düzenli olursam. Yasmini bıraktım bu ay kullanmadım. Bir çok belirtiyi yaşadığım için test yapmak istedim. Çok merak ediyorum yardımcı olursanız hanımlar lütfen. Eki Görüntüle 3522751
Hanımlar merhabalar ya bende uzun süredir evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz 4 ay çocuk yaptık ama olumlu sonuç alamadık bu ay özellikle çocuk ilişki yaşamadık ama korunmadık da 5 gün regl tarihim geçiyo 2 defa ilişkiden sonra affedersiniz (kendimi temizlerken) peçeteye çok az miktar da çok hafif açık pembe kan geldi ve tekrarı olmadı ne çamaşıra gelen lekelenme var nede sonradan test yapmadım kararsız kaldım beni de aydınlatır mısınız bu arada regl tarihimde asla gecikme olmaz düzenli regl oluyorum hiç çocuğum yok ve bilgim de pek yok en son regl tarihim 14.11.2024Bence var çizgi görünüyor hayırlı olsun kan testiyle netleştirinbelirtileriniz nelerdi.
Yumurtlamadan sonra sancılarım çok arttı sırt ağrısı var hala. Ve sol kasıkta batma yaşadım. Bu günde adet olacakmisim gibiydim. Yorgunum sürekli. Böbreklerim de ağrıyor ama gebelikle alakası yoktur diye düşünüyorum. Bazen üşüyorum bazen yanıyorum. Ama en belirgin özellik bu sancılar ve bacaklarımdski halsizlik oldu galiba. İnşallah vardır. Yarın tekrar test yapicam aynısı çıkarsa kan veririm inşallah olur dua edinBence var çizgi görünüyor hayırlı olsun kan testiyle netleştirinbelirtileriniz nelerdi.
Hamile olabilirsiniz gelen kanda yerleşme kanaması olabilir embriyo yerleşirken kanama geliyor bazıların da bence gebelik testi yapın 5 gun gecikmiş reglniz zaten inşallah gebeliktendirHanımlar merhabalar ya bende uzun süredir evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz 4 ay çocuk yaptık ama olumlu sonuç alamadık bu ay özellikle çocuk ilişki yaşamadık ama korunmadık da 5 gün regl tarihim geçiyo 2 defa ilişkiden sonra affedersiniz (kendimi temizlerken) peçeteye çok az miktar da çok hafif açık pembe kan geldi ve tekrarı olmadı ne çamaşıra gelen lekelenme var nede sonradan test yapmadım kararsız kaldım beni de aydınlatır mısınız bu arada regl tarihimde asla gecikme olmaz düzenli regl oluyorum hiç çocuğum yok ve bilgim de pek yok en son regl tarihim 14.11.2024
Sizi yanıltmak istemem ama doktor kontrolüne gittiniz mi . ? Çünkü bende pco vardı çocuk yapmak bana lüzum geliyordu ağrıdan ve bazen kanamam oluyordu. Yasmin kullandım şimdi sonuç bekliyorum.Hanımlar merhabalar ya bende uzun süredir evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz 4 ay çocuk yaptık ama olumlu sonuç alamadık bu ay özellikle çocuk ilişki yaşamadık ama korunmadık da 5 gün regl tarihim geçiyo 2 defa ilişkiden sonra affedersiniz (kendimi temizlerken) peçeteye çok az miktar da çok hafif açık pembe kan geldi ve tekrarı olmadı ne çamaşıra gelen lekelenme var nede sonradan test yapmadım kararsız kaldım beni de aydınlatır mısınız bu arada regl tarihimde asla gecikme olmaz düzenli regl oluyorum hiç çocuğum yok ve bilgim de pek yok en son regl tarihim 14.11.2024
Kan vermeden bir dhaa yaptım bu kez farklı marka ama sanırım negatif çünkü çizgi cikmadi hiçVar bencedualarım sizinle tekrar test yapın yarın kan sonucu da bize haber edin
Kan vermeden bu sabah yine yaptım sanırım yok . Çizgi cikmadi bu kez. Farklı markayla denedimVar bencedualarım sizinle tekrar test yapın yarın kan sonucu da bize haber edin
Bat günüm 22Kan vermeden bu sabah yine yaptım sanırım yok . Çizgi cikmadi bu kez. Farklı markayla denedim
2 ay önce şüphelenip test yapmıştım negatif çıkmıştı hep şimdide negatif sonuçla karşılaşırım diye test yapmadım biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum ama yarın büyük ihtimalle test yaparım çünkü halen regl olmadımHamile olabilirsiniz gelen kanda yerleşme kanaması olabilir embriyo yerleşirken kanama geliyor bazıların da bence gebelik testi yapın 5 gun gecikmiş reglniz zaten inşallah gebeliktendir
Evet doktora kontrolüne gittim çocuk düşünüyorum diye ama çocuk olması için bi engel sorun yok dedi doktorSizi yanıltmak istemem ama doktor kontrolüne gittiniz mi . ? Çünkü bende pco vardı çocuk yapmak bana lüzum geliyordu ağrıdan ve bazen kanamam oluyordu. Yasmin kullandım şimdi sonuç bekliyorum.
Kan vermeden bir dhaa yaptım bu kez farklı marka ama sanırım negatif çünkü çizgi cikmadi hiç
Bencede yapın içinizde şüphe kalmasın regl gününüzde geçmiş2 ay önce şüphelenip test yapmıştım negatif çıkmıştı hep şimdide negatif sonuçla karşılaşırım diye test yapmadım biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum ama yarın büyük ihtimalle test yaparım çünkü halen regl olmadım
Hangi marka testiniz?Sizi yanıltmak istemem ama doktor kontrolüne gittiniz mi . ? Çünkü bende pco vardı çocuk yapmak bana lüzum geliyordu ağrıdan ve bazen kanamam oluyordu. Yasmin kullandım şimdi sonuç bekliyorum.
Kan vermeden bir dhaa yaptım bu kez farklı marka ama sanırım negatif çünkü çizgi cikmadi hiç
Freely marka en son testim ama bı gölgelik oluştu sabah . Yine bekledim pembeleşmedi. Kuruma çizgisi oluyor mu erken gebelik testlerindeHangi marka testiniz?
O zaman akışta kalmamız en doğrusu . Çünkü bende aynı şekilde bıraktım akisa. İnşallah hayırlı uğurlu bebislerimiz olsun aminnEvet doktora kontrolüne gittim çocuk düşünüyorum diye ama çocuk olması için bi engel sorun yok dedi doktor
Bugün 7 gün oldu regl gecikmesi ve halen regl olmadım bugün test ve sonuç negatif anlamıyorum neden regl olmadım normal de asla gecikme olmazBencede yapın içinizde şüphe kalmasın regl gününüzde geçmiş
Merhabalar kist oluşmuş olabilir testleriniz negatifse regle atarsınız bende hep geç regl oluyordum yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyordu en sonunda regle atıyordum kisti pcos varmı ?Bugün 7 gün oldu regl gecikmesi ve halen regl olmadım bugün test ve sonuç negatif anlamıyorum neden regl olmadım normal de asla gecikme olmaz
Hayır yok daha geçen ay doktora gittimMerhabalar kist oluşmuş olabilir testleriniz negatifse regle atarsınız bende hep geç regl oluyordum yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyordu en sonunda regle atıyordum kisti pcos varmı ?