Gebeliğe Hazırlık Sizce gebelik var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

turuncuhayaller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
209
90
35
Arkadaşlar merhaba,adetime 8 gün varken alt karnımda çok ağrı oldu,sıcak bastı,bacaklarımda çekilme gibi sancılar oldu,midem bulandı ve bunlar 3 4 gün sürdü,şu an adetime 5 gün var ve test yaptım,karın ağrısı ve bulantı devam ediyor. Hayalet çizgiyi gördüm sandım ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizce var mı? 🥺

Eklentiler

• Screenshot_20211208-082732_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20211208-082732_WhatsApp.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 232
Arkadaşlar merhaba,adetime 8 gün varken alt karnımda çok ağrı oldu,sıcak bastı,bacaklarımda çekilme gibi sancılar oldu,midem bulandı ve bunlar 3 4 gün sürdü,şu an adetime 5 gün var ve test yaptım,karın ağrısı ve bulantı devam ediyor. Hayalet çizgiyi gördüm sandım ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizce var mı? 🥺
Bende gördüm atdiginiz fotoda 2. Hayalet çizgiyi

Çizgi var evettw kaç dakika içinde çıktı

Fotoğrafın parlaklığıyla oynamadan atsanız daha iyi anlarız

Canım merhaba ben orjinal halinde bir çizgi göremedim ama oynanmış halinde görüyor gibiyiim. İnşallah vardır. Yarın testini tekrarla varsa kendini belli eder boşa umutlanmazsın. Takipteyim seni:)

Canım merhaba ben orjinal halinde bir çizgi göremedim ama oynanmış halinde görüyor gibiyiim. İnşallah vardır. Yarın testini tekrarla varsa kendini belli eder boşa umutlanmazsın. Takipteyim seni:)
İnşallah ya 🥺 bugün gidebilirsem kan testi vericem eğer gidersem sonucu yazarım çok teşekkür ederim 🙏

X