Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce gebelik var mı hayalet çizgiyi tek ben mi görüyorum reglim 4 gün gecikti
Merhaba canım, bende gördüm silik bi çizgi var, hamilelik olabilir, benimde buna yakın bi tık daha belirgin çıktı tekrar test yapmak için bekliyorum, bir iki gün sonra sende tekrarla testi bence
Merhaba canım, bende gördüm silik bi çizgi var, hamilelik olabilir, benimde buna yakın bi tık daha belirgin çıktı tekrar test yapmak için bekliyorum, bir iki gün sonra sende tekrarla testi bence
Ben adetimin 2. gecikme gününde yaptım, aşılama tedavisinde aşılamadan 12-14 gün sonra belli oluyor diye biliyorum ben ama bir iki gün bekleyip tekrar yap bence