Sizce hamileyim yarın kan testi vereceğim hemşireye gösterdim o da emin olamadı çift çizgi var gibi sanki dedi.Sonra tekrar erken gebelik testi aldım adetim 4 gün gecikti hatta bugün 5.günüm bu en son yaptığım testte negatif çıktı anlayamadım.Ama sadece bel ağrısı var hafif kasıklarımda öyle ağrım göğüslerim hassas ama adet olmadan önce de öyle olurdu.uyku hali de yok gayet dinçim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce gebelik var mı
- Konu Sahibi Beste8786
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.808
- 3
- 89.062
- 528
- 31 Ekim 2024
- 134
- 40
- 13
- 26
Evet karanlık çıkmış ama çift çizgi yokİlk testiniz bozuk, ikincisi karanlık biraz ama göremedim sanki
Yarın sabah ki idrarımla tekrar yapacağım fakat olsa bu en son aldığım da çıkardı bence çünkü 5 gün oldu reglim gecikeliBı tane daha test al emin olmak icin
Geç döllenme olabilirYarın sabah ki idrarımla tekrar yapacağım fakat olsa bu en son aldığım da çıkardı bence çünkü 5 gün oldu reglim gecikeli
İki tane kızım var Allah isteyenlere versinGeç döllenme olabilir
gebelik var mı sizceGeç döllenme olabilir
Eklentiler
Negatif canim senin yok olsaydi 5 gün gecikmeli kesinlikle koyu bir şekilde çıkardıYarın sabah ki idrarımla tekrar yapacağım fakat olsa bu en son aldığım da çıkardı bence çünkü 5 gün oldu reglim gecikeli
Var gibi duruyor ben ikinci çizgi gördüm regli gecti migebelik var mı sizce
kan sonucum bugün 1.20 çıktı, gecikmem 2. gündüVar gibi duruyor ben ikinci çizgi gördüm regli gecti mi
sizce pozitif olma şansı var mı geriVar gibi duruyor ben ikinci çizgi gördüm regli gecti mi
Kan testi beni şaşırttı canim ikinci çizgi vardi benim gecikmenin birinci günü degerim yüksek belkide gec döllenme olabilirsizce pozitif olma şansı var mı gebelik
evet bende çok şaşırdım var gibi hissediyordum da bu ay ne yalan söyliyim pozitife dönebilir diyen var, burdan dönmez diyen var zor yıpratıcı her sey insan üzülüyor keske testler böyle yanıltmasaKan testi beni şaşırttı canim ikinci çizgi vardi benim gecikmenin birinci günü degerim yüksek belkide gec döllenme olabilir
öyle mi dersiniz yoksa pazartesine kadar beklesem miİki gun sonra tekrardan kan testi ver canim
Üzülme regli gelmedikce umut hep varevet bende çok şaşırdım var gibi hissediyordum da bu ay ne yalan söyliyim pozitife dönebilir diyen var, burdan dönmez diyen var zor yıpratıcı her sey insan üzülüyor keske testler böyle yanıltmasa
Yarın cuma verme haftasonu zaten saglik ocağı kapali pazartesi günü ver canımöyle mi dersiniz yoksa pazartesine kadar beklesem mi
öyle mi dersinizÜzülme regli gelmedikce umut hep var