- 9 Eylül 2022
- 104
- 75
- 13
- Konu Sahibi amerikagurbetcisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli belirsiz çizgi çıktı yaptığım gibi ama emin olamıyorum, sabah tekrar yenileyeceğim ama meraktan zor duruyorum yerimde :)ikinci teste gördüm sanki canım
Fotoğrafını çekince çok belli belirsiz görünüyor ama canlı baktığımda daha belirgin bilemedimBen göremedim
hayırlısı olsun canım,bana var gibi geldiBelli belirsiz çizgi çıktı yaptığım gibi ama emin olamıyorum, sabah tekrar yenileyeceğim ama meraktan zor duruyorum yerimde :)
İnşallah canım testi yenileyeceğim birkaç saate sonucu paylaşırım,2 yıldır istiyorum Allahım lütfen bi mucize olsunhayırlısı olsun canım,bana var gibi geldi
Bende öyle çok ince bir çizgi olarak görüyorum ama bu zamana kadar o kadar çok pozitif aradım ki testlerde o yüzden yine hayali çizgi görüyormuşum gibi emin olamadımçok çok ince bir çizgi şeklinde var ben görebiliyorum.
inşallah canım 7senede benim olcak((İnşallah canım testi yenileyeceğim birkaç saate sonucu paylaşırım,2 yıldır istiyorum Allahım lütfen bi mucize olsun
En kısa zamanda rabbim hayırlısıyla kavuşturur inşallah seni de beni de tüm isteyenleri deinşallah canım 7senede benim olcak((
amin canım inşallah cuma günü hürmetine :)En kısa zamanda rabbim hayırlısıyla kavuşturur inşallah seni de beni de tüm isteyenleri de
İnşallahamin canım inşallah cuma günü hürmetine :)
Çok teşekkür ederim inşallahBen gördüm çizgiyi Allah kalbinize göre versin
Ayy inşallah bende öyle görüyorum:) birkaç saate yenileyeceğim sonucu atarımSanki silik bir çizgi var gözüküyor :) inşallah vardır.
İnşallah vardır ya. Mutlaka at canım güzel haberlerini duyalım inşallah :)Ayy inşallah bende öyle görüyorum:) birkaç saate yenileyeceğim sonucu atarım
İnşallah çok teşekkür ederim:)İnşallah vardır ya. Mutlaka at canım güzel haberlerini duyalım inşallah :)
Rica ederim ne demek :)İnşallah çok teşekkür ederim:)