Sizce gebelik testi ne zaman yapilmali

Elf2800

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2022
422
105
25
Arkadaşlar bugün reglimin gecikmesinde 6nci gün 3gun önce çubuk test yaptım negatifti sonuç bugün kaset test aldım ama korkuyorum yapmaya negatif çıkarsa diye sizce gebelik testi ne zaman yapilmali sabah erken ilk idrarla mi yoksa fark etmiyor mu

Adetin geciktiği 5. Gün hatta 6. Gün yapılmalı diyor bazı doktorlar çünkü adetin 3 ve 5 Gün gecikmesi veya önce gelmesi durumları olabiliyor ya o yüzden garanti sonuç için 6. Gün yapılmalı diyorlar ve en doğru sonucu ilk idrarla yaparsanız alırsınız. Sizin de bugün 6. günmüş bence yapın ilk idrarla hakkınızda hayırlısı olsun

Yaptım testi canım negatif ama hala olmadım sinirlerim iyice bozuldu ya

Yaptım testi canım negatif ama hala olmadım sinirlerim iyice bozuldu ya

Sürekli bu ay hamile kalacak miyim diye düşünüyorsan vücudundaki sistemde etkileniyor ve adetin stres yüzünden gecikiyor olabilir. Çok istiyorsan düşünmeden de edemiyorsundur biliyorum ama düşünmemeye çalış beynini bu düşünceyle meşgul etmezsen hamile kalman hızlanır inan

İlk idrarla yaparsan daha doğru sonuç verir yarın ilk idrarla yap istersen canım korkma ben hep hemen teste atlar yapardım sadece hamile olduğum ay test yapmaya korktum burda bir kızın yap yap demesinden cesaret aldım yaptım pozitifi gördüm inşallah sen de görürsün negatif olsa bile üzülme genelde böyle çok gecikince bebek yerini hazırlıyo diyolar bir iki ay içinde hamile kaliyo insanlar

Bilmiyorum canım dün akşam peçete koyuyorum ben altıma akıntı için kahve böyle çizik gibi leke vardı

İstiyorum ama o kadar çok düşünmüyorum sadece bu ay bu kadar gecikti hamilelikten çok hastalık olmasından korkuyorum hani ya regl olim yada gebelik varsada bileyim icim rahatlasin diyorum bebek ALLAH'IN izniyle olur zaten hastalıklardan korkuyorum

Rutin doktor muayenelerine gidiyor musun? İstersen bir doktora görün inşaAllah hastalık falan yoktur

Valla bilmiyorum canım yarın gidip kan tahlili verecem çıksa çıkar zaten negatif olursa kadın doğuma gidecem
Bende şuan sizinle aynı durumdayım, test negatif çıkıyor ama ortada ne adet var ne de belirti. Adet düzenlemek için ya da gecikmesinde hiç duphaston kullandınız mı bende onu mu kullansam diye kararsızlık yaşıyorum

Birşey kullanmadım valla canım ama bana göre ilaç kullanmamak en iyisi belki de bebiş vardır sizin bilemeyiz ki enfeksiyon yoksa gecikme bebise yorulurhadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…