-
- Konu Sahibi gulsen capas
Evet tebriklerTestine bakar mısınız Hamile miyim sizce?
Teşekkür ederim. Reglime 3-4 gün kala yaptım. Hayır bir belirtim yok şimdilikEvet tebriklerreglinize ne kadar kala test yaptınız? Belirtiler oluştumu?
Bende de henüz yok herkes belirti yaşayınca üzülmüştüm ama olmayabiliyor demekkiTeşekkür ederim. Reglime 3-4 gün kala yaptım. Hayır bir belirtim yok şimdilik
Evet benim belirti yaşamayan bir sürü arkadaşım var çevremde ben de onlardan biriyim sanırım hiiç de bir şeyim yokBende de henüz yok herkes belirti yaşayınca üzülmüştüm ama olmayabiliyor demekki
Siz test yaptınız mı?Bende de henüz yok herkes belirti yaşayınca üzülmüştüm ama olmayabiliyor demekki
Baya bi yaptım ama benimki sabırsızlıktanSiz test yaptınız mı?
Sen de benim gibisin 3 aydır ben de öyleyim maalesef. Ama 9 gün çok erken. Ben bu ay da 10 gün kala yaptım bariz bir şekilde negatif ti. 5 gün kala hafif silik görünmeye başladı. Biliyorum sabretmek birazcık sıkıcı ama başka çaremiz de yok maalesefBaya bi yaptım ama benimki sabırsızlıktanbenim 9 gün var reglime.
Allah hepimizin gönlüne göre versin günler gecmek bilmiyorSen de benim gibisin 3 aydır ben de öyleyim maalesef. Ama 9 gün çok erken. Ben bu ay da 10 gün kala yaptım bariz bir şekilde negatif ti. 5 gün kala hafif silik görünmeye başladı. Biliyorum sabretmek birazcık sıkıcı ama başka çaremiz de yok maalesef
Canım test yaptın mı tekrar?Arkadaşlar merhaba ben 4 ay once evlendim gebe kalmaya çalışıyorum bu ay ovulasyon kullandım yumurtlama günümü değerlendirdim regl olmama 7 gün var ve 3 4 gundür sabahları ve bazen gün içinde mide bulantısı oluyor yumurtlama günümden öncesi ve sonrasında da hala arada kasıklarım ağrıyor dün bi başım döner gibi oldu bugünde ama yerleşme kanaması göremdim akıntım oluyo arada test yapsam sizce çıkarmı ilişkinin üstünden 10 gün geçti erken gebelik testi yapmalı mıyım
Bu sabah yaptım çıkmadıCanım test yaptın mı tekrar?
3 saat sona da regl oldumCanım test yaptın mı tekrar?
Canım test yaptın mı tekrar?
Bu ay olmaz bidahaki ay olur canını sıkmaYoruldum artık surekli ümitlenip hüsrana uğramaktan
İnşallah bakalım sabretmek çok zor günler geçmiyorBu ay olmaz bidahaki ay olur canını sıkmaherşeyin bir zamanı var
Ben 5 gün varken kaset test ile öğrendimEki Görüntüle 3491020 erkenmi sizce daha 5 gün var regle
clearblue hep bu şekilde yalancı gebelik veriyor ben o çizgilere göre 8-10 kez hamileydim :) yabancı forumlardan bakın clearblue evoporation line diye çok fazla kişi bunu yaşamış. üzgünümKızlar buharlaşma çizgisi renkli mi olur yoksa gri renkte mi başına gelen oldu mu bu durum? Test yaptım hemen değil ama 20 dk sonra mavi ince bir çizgi oluştu. 10 dk sonra test geçersiz diyorlar ama bugüne kadar negatif görüp çöpe attığım bütün testleri kontrol ettim hiçbirinde böyle bi çizgi oluşmamıştı hep aynı marka alırım clearblue. 2 gündür yaptığım bütün testler böyle. Cıkan çizgi ilm silik sonra koyulaşıyor. İncecik ama.
Günlerimiz aynı 26 ekim’de adet günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı benim deMrb hanimlar bu ay 9zunda iliski yasadim 10da yumurtlama gunumdu 11de kasik ve bel ve sırt agrim basladi surekli devam etti 4gun once gogus agrim alti ve yanlari ozellikle sabah uyaninca gogus agrim yok aradan 2saat gecince yine basliyor dun adet olucakmis gibi gun boyu hic bitmeyen kasik agrisi alt karında şişlik dün fark ettim bu sabahta bel sgrisiyla uyandim arada bir kasik agrisi oluyor yarin adet günüm bu arada 3gun once test yaptim negatif sizce hamilelik olabilit mi tekrar yapip hayel kırıklığı yaşamak istemiyorum
Bence reglinizin gecikmesini bekleyin, benimde 5 gün var negatif çıktı bugün. Geç döllenme olabiliyormuş döngü gününüz uzunsa hormon daha geç yükseliyormuş vs. Belirti aramayın kendinizde. Ben henüz bu yolda çok yeniyim daha 1 aydır deniyoruz. Herhalde daha ilk deneme olduğu için heves vardı bir sürü test yaptım. Her belirtiyi hamilelik sandım. Kiminin ilişkiden 9 gün sonra bile pozitif cıkıyor idrarda arkadaşımın öyle oldu mesela. Kimi kadının 5 gün regl gecikmesinden sonra anca idrarda ve hormonda çıkıyor. En iyi sonuç regl gecikmesi.Mrb hanimlar bu ay 9zunda iliski yasadim 10da yumurtlama gunumdu 11de kasik ve bel ve sırt agrim basladi surekli devam etti 4gun once gogus agrim alti ve yanlari ozellikle sabah uyaninca gogus agrim yok aradan 2saat gecince yine basliyor dun adet olucakmis gibi gun boyu hic bitmeyen kasik agrisi alt karında şişlik dün fark ettim bu sabahta bel sgrisiyla uyandim arada bir kasik agrisi oluyor yarin adet günüm bu arada 3gun once test yaptim negatif sizce hamilelik olabilit mi tekrar yapip hayel kırıklığı yaşamak istemiyorum
Anladim cnm teşekkür ederim yorumun icinBence reglinizin gecikmesini bekleyin, benimde 5 gün var negatif çıktı bugün. Geç döllenme olabiliyormuş döngü gününüz uzunsa hormon daha geç yükseliyormuş vs. Belirti aramayın kendinizde. Ben henüz bu yolda çok yeniyim daha 1 aydır deniyoruz. Herhalde daha ilk deneme olduğu için heves vardı bir sürü test yaptım. Her belirtiyi hamilelik sandım. Kiminin ilişkiden 9 gün sonra bile pozitif cıkıyor idrarda arkadaşımın öyle oldu mesela. Kimi kadının 5 gün regl gecikmesinden sonra anca idrarda ve hormonda çıkıyor. En iyi sonuç regl gecikmesi.