Sizce gebe miyim

gzeem1

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
232
145
18
29
Normalde adetimin üstünden üç gün geçti ilk test awox ikincisi laboquick. Geç döllenme mi acaba bu kadar silik olması normal mi

Eklentiler

• IMG_5595.webp
    IMG_5595.webp
    18 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_5598.webp
    IMG_5598.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 69
Geç döllenme olmuş olabilir ama her testim hassasiyeti farklı da olabilir , awox daha hassas birimi ölçüyo da olabilir bence aynı yerde 2 gün arayla kan verin o şekilde takip edin en sağlıklısı

En garantisi kan vermek . 2 aydır yalancı pozitif görüyorum. Testlere güvenmiyorum

Geç döllenme olmuş olabilir ama her testim hassasiyeti farklı da olabilir , awox daha hassas birimi ölçüyo da olabilir bence aynı yerde 2 gün arayla kan verin o şekilde takip edin en sağlıklısı
Aslında laboquick de de çizgi var fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama Awoxa göre daha silik ama. Çok gerginim sanırım o kadar yenilgiden sonra hiç gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum galiba. Yarın kan vereceğim.

Ben de artımedde daha önce yalancı pozitif gördüm bu yüzden çok tedirginim zaten sanırım
En iyisi kan verin . İnşallah bebişiniz sizinledir

Eklentiler

• IMG_5599.webp
    IMG_5599.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 56
Rabbim bu mübarek ayda kimsenin duasını geri çevirmesin inşallah hamileyimdir, inşallah en kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınız 💖 pcos musunuz
Amin canım . Hayır pcos değilim 3 aydır deniyoruz . 2 kızım var 3. Bebişe niyetlendik Rabbim dileyen herkese nasip etsin 💕

Back
X