Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında laboquick de de çizgi var fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama Awoxa göre daha silik ama. Çok gerginim sanırım o kadar yenilgiden sonra hiç gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum galiba. Yarın kan vereceğim.Geç döllenme olmuş olabilir ama her testim hassasiyeti farklı da olabilir , awox daha hassas birimi ölçüyo da olabilir bence aynı yerde 2 gün arayla kan verin o şekilde takip edin en sağlıklısı
Ben de artımedde daha önce yalancı pozitif gördüm bu yüzden çok tedirginim zaten sanırımEn garantisi kan vermek . 2 aydır yalancı pozitif görüyorum. Testlere güvenmiyorum
En iyisi kan verin . İnşallah bebişiniz sizinledirBen de artımedde daha önce yalancı pozitif gördüm bu yüzden çok tedirginim zaten sanırım
Geç döllenme olmuş olabilir ama her testim hassasiyeti farklı da olabilir , awox daha hassas birimi ölçüyo da olabilir bence aynı yerde 2 gün arayla kan verin o şekilde takip edin en sağlıklısı
Rabbim bu mübarek ayda kimsenin duasını geri çevirmesin inşallah hamileyimdir, inşallah en kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınızEn iyisi kan verin . İnşallah bebişiniz sizinledir
Amin canım . Hayır pcos değilim 3 aydır deniyoruz . 2 kızım var 3. Bebişe niyetlendik Rabbim dileyen herkese nasip etsinRabbim bu mübarek ayda kimsenin duasını geri çevirmesin inşallah hamileyimdir, inşallah en kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınızpcos musunuz
Allah bağışlasın en kısa zamanda güzel haberleri alalım inşallahAmin canım . Hayır pcos değilim 3 aydır deniyoruz . 2 kızım var 3. Bebişe niyetlendik Rabbim dileyen herkese nasip etsin![]()
İnşallahAllah bağışlasın en kısa zamanda güzel haberleri alalım inşallah![]()
Awox hicbir zaman yalancı pozitif vermedi kan verip kesinlestirinNormalde adetimin üstünden üç gün geçti ilk test awox ikincisi laboquick. Geç döllenme mi acaba bu kadar silik olması normal mi
Yarın inşallahAwox hicbir zaman yalancı pozitif vermedi kan verip kesinlestirin
Awox en iyi test markası hassasligi daha fazla olabilir 1 yıldır awox kullandım hiç kuruma çizgisi bile cikartmamistiYarın inşallahsadece laboquick Awoxa göre çok silik ondan dolayı tedirgin oldum
Rabbim en kısa zamanda size de bana da nasip etsin inşallahAwox en iyi test markası hassasligi daha fazla olabilir 1 yıldır awox kullandım hiç kuruma çizgisi bile cikartmamisti
Amin inşallahRabbim en kısa zamanda size de bana da nasip etsin inşallah![]()