Sizce gebe miyim

gzeem1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
69
25
3
29
Normalde adetimin üstünden üç gün geçti ilk test awox ikincisi laboquick. Geç döllenme mi acaba bu kadar silik olması normal mi

Eklentiler

• IMG_5595.webp
    IMG_5595.webp
    18 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_5598.webp
    IMG_5598.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 66
Geç döllenme olmuş olabilir ama her testim hassasiyeti farklı da olabilir , awox daha hassas birimi ölçüyo da olabilir bence aynı yerde 2 gün arayla kan verin o şekilde takip edin en sağlıklısı

En garantisi kan vermek . 2 aydır yalancı pozitif görüyorum. Testlere güvenmiyorum

Geç döllenme olmuş olabilir ama her testim hassasiyeti farklı da olabilir , awox daha hassas birimi ölçüyo da olabilir bence aynı yerde 2 gün arayla kan verin o şekilde takip edin en sağlıklısı
Aslında laboquick de de çizgi var fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama Awoxa göre daha silik ama. Çok gerginim sanırım o kadar yenilgiden sonra hiç gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum galiba. Yarın kan vereceğim.

Ben de artımedde daha önce yalancı pozitif gördüm bu yüzden çok tedirginim zaten sanırım
En iyisi kan verin . İnşallah bebişiniz sizinledir

Eklentiler

• IMG_5599.webp
    IMG_5599.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 53
Rabbim bu mübarek ayda kimsenin duasını geri çevirmesin inşallah hamileyimdir, inşallah en kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınız 💖 pcos musunuz
Amin canım . Hayır pcos değilim 3 aydır deniyoruz . 2 kızım var 3. Bebişe niyetlendik Rabbim dileyen herkese nasip etsin 💕

Back
X