sizce evlilik?

mavia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
69
1
39
sizce evlilik olmazsa olmaz bir zorunlulukmudur?????????Şeniz

bunu sormak demek radikal olmaktır türkiyede yaşıyoruz ve ancak topluma göre yaşarız yani evet fakat bir gerçekte vardırki evlilik aşkı öldürüyor ve işte bu yüzden belki türkiye de aldatmak normal birşeye döndü bu da toplumsal kabul edilir bir gerçek oldu çok tuhaf değil mi nasılda çelişiyoruz yargılarımız ve yaşantılarımızla. inan yazdım ama ben bile kendimle çeliştim canım

zorunluluk olmamalı evlilik..kendi açımdan cevap vermek istiyorum bene vliliği çok istediğim bişey olarak görüyorum sevdiğim adamla bi ömrü paylaşmak..aynı evde onun karısı olarak..evlilik harika bişey o günleri bi görebilsem :asigim:

sizce evlilik olmazsa olmaz bir zorunlulukmudur?????????Şeniz

Eşimle tanışana kadar evlenmeyi düşünmüyordum.Bence doğru insan bulunduğunda bir imza atıp işi resmileştirmek zor olmasa gerek.Aşkı evlilik değil, şahısların evlendikten sonra değişimleri öldürüyor.Bir evliliği canlı tutmak kadının elindedir.Yenilikler yaparak ,sevgili kalarak evliliği daha güzel bir birlikteliğe dönüştürebilirsiniz.a.sa.s

2,5 yıldır evliyim.Daha 1 kere bile eşim le aramız acılmamış,birbirimize sesimiz yükselmemişdir.Uyusamadıgımız bir sürü konu olmasına ragmen hoşgörü ve saygı işi çözer.Yani çok mutluyuz.Eşimde bende eve koşa koşa gideriz.Tüm bunları göz önünde buluındurusak 1000 kere daha dünyayaya gelsem 1000 kere daha eşimle evlenirdim.Ama evlilik asla bir zorunluluk değil.İsteyen evlenir,iatemeyen evkenmez.Esas olan dogru insanı bulunca evlenmek,Evlenmek ki mutlı olmak bir ömür boyu

X