Sizce evliligime devam etmelimiyim dusuncelerinizi merak ediyorum

E yuva kavramını yanlış öğreniyor olmasinlar? Kadının esir erkegin egemen olmasi gibi mesela.
Berbat bir eş belki ama mükemmel baba. Onlara karşı onların yanında asla öyle değiliz hiç öyle anlamalarına mahal verecek harekette bulunmadık inşallah doğru yapıyorumdur

bide çocuk olmadanda böylemiydi o zamanlarda nasıl dayandınız ayrılmayı düşündünüz mü
Yo öyle değildi hatta çocuklar varken bile öyle değildi daha güzeldi herşey. Aslında böyle olmasının tek sebebi doğuya taşınmış olmamız İstanbulda yaşıyorduk çiçek gibi hayatımız vardı 2 3 yıldır kaynvalidemlern yanına geldik. Onları gördükçe havalandı annem babam fln. Öyle de devam ediyor maalesef.

Çok normal. Ne giyeceğine karar veren o; ona karşı çıkınca esip gürleyen, buna izin vermeyen o. Öyle kafana göre odaya kapanmanı hoşgörür mü? Hiç gelemez öyle kadın triplerine.

Usenmiyorum da nerden baslicagmi bilmiyorum.gidicem memlete ev tutucam sonra tekrar gelip ev mi tasicam?sonrada bosanma isinimi gerceklestircez

Usenmiyorum da nerden baslicagmi bilmiyorum.gidicem memlete ev tutucam sonra tekrar gelip ev mi tasicam?sonrada bosanma isinimi gerceklestircez
Anlasmaliya razı et boşan git en temizi. Hicbisey gelmiosa elinden en kotu ihtimal tshirtle etekle cik disari bi iki tokat ye rapor al uzaklastir evden ac davayi.

Herkes gibi terapist dicem ama senin eşin gitmez bence

Berbat bir eş belki ama mükemmel baba. Onlara karşı onların yanında asla öyle değiliz hiç öyle anlamalarına mahal verecek harekette bulunmadık inşallah doğru yapıyorumdur

Iyi bir baba once cocuklarinin annesini mutlu eden babadir cunku cocuklar annelerinin mutlulugundan besleniyorlar.

Benim hayatım tamamen bu insanla birebir aynı değil asla benziyor dedim sadece. Yaşamadığım şey kalmadı bu evlilikte

Muhafazakar ile dindar kelimesini ayırt etmek gerekiyor işte.
Muhafazakar kendine hiç bir şey katamamış, olduğu yerde sayan kişilerdir. Dini bakış açısı ile ilgili olan bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Dinle asla ilgisi olmadığı halde kızının, eşinin kıyafetine karışan bir sürü sözüm ona çağdaş muhafazakar tanıyorum.
Boşanma meselesine gelince, siz en iyi kararı verirsiniz. Eğer çekilemediğini düşünüyorsanız yaş gençken ayrılıp yeni bir hayat kurmak daha akıllıca.

Geç bile kalmışsın

Cocuk da yokken ne de güzel olur boşanıp hayatına devam etmek..Hala düsünüyor olman bile sacma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…