Sizce evliligime devam etmelimiyim dusuncelerinizi merak ediyorum

devam edecekseniz neden devam edeceksiniz . çokmu mutlu ediyor sizi

Sevgililik doneminde gercekleri bu kadar iyi gorememisim.birde bu kadar aci cekmedigimden iliskimiz bu denli yipranmadigindan devam ettim bu denli mutsuzda degildim cunku.ben duzelir diye evlenmedim duzelmeyecegini biliyordum ama ben BÜYÜDÜM OLGUNLASTIM.iste bu yuzden davranislari cekilmez gelmeye basladi.bakiyorum baskalari boyle degil bu cok agrima gitmeye kendimi zavalli gibi hissetmeye basladim kisacasi gercekleri cok gec gordum.onceleri bu kadar agrina gitmiyordu zamanla tolerasyonum azaldi.birde gurbette yanliz kalinca tuzu biberi oldu herseyin.

8 yıllık sevgililikte de mi göremediniz gerçekleri? Evlendiğinizde de küçük değilmişsiniz ki 30 yaşındaymışsınız. Bile bile lades demişsiniz şimdi ne yapsam diye düşünüyorsunuz. Sevgililikle beraber 13 yıllık bir beraberliğiniz var bu adam 13 yılda değişmediğine göre daha da değişmez demek ki.

beni en cok yipratan seyde kavgalarimiz cok siddetli oluyor bagiriyor ve beni asla dinlemiyor hep suclu benmisim gibi..hemen ofkeleniyor kendini zapt etmesini bilmiyor.oyuzden artik hepsini bir araya getirince ayrilik kararini ciddi bir sekilde uzun zamandir dusunuyorum cunku cok yiprandim kurtulmak istedigim bir girdapta gibi hissediyorum.en ufak bir kavgada asiri kabalasiyor ve cirkeflesiyor.

Adamı bile bile kabul etmişsiniz, değişmesini beklemişsiniz Herseyine eninde sonunda evet dediğiniz üstelik koşa koşa nikâh kıydığınız adam değişmek için neden ugraşsin??? Günün sonunda değişen siz olmuşsunuz.

Haklisiniz..bende ayrilikmaktan baska care goremiyorum.hayatim boyle devam edemez..herzaman hakli oldugnu dusunuyor ve buna artik katlanamiyorum.gunlerce ayni evde ayri odalarda yasamak beni cok yipratti bunu belirli periyotlarda yasiyorum iyi zamanlarimizdada mutlu degilim asil bu yuzden bitmeli bu evlilik.

Kısa kollu pantolon mu ? Şort mu demek istediniz

Bu hayat sizin burada ki yönlendirmelerle karar vermeniz çok doğru değil. Hep birilerinin dediğiyle mi hareket edersiniz? Eşiniz istediği için verdiğiniz tavizler gibi mesela. Konunun muhafazakarlıkla falan hiç alakası yok. Bile bile evlenmişsiniz bu adamla ,hani evlenmeden önce böyle değildi gibi bir durum da yok ortada.
Hayat sizin oturup adam akıllı düşünüp karar vereceksiniz.

Oncelikle namaz, oruc gibi ibadetleri kişi kendisi icin yapar. Siz onun dayattigi sekilde giyinmeye meyilli olmasaydiniz bunca sene asla dayanamazdiniz.
Bir insanı oldugu gibi kabul edip sonra bakis acisini degistirmeye calisip, basaramayinca mizmizlanmak bana dogru gelmiyor. Evlenmeden oncede ayniymis. Eşinizin yaptigini dogru bulmuyorum yanlis anlasilmasin. Ancak evlenmeden once malzeme belliymis. Maddi yardim kismina bisey diyemeyecegim. Belliki esiniz kadinlari 2.sinif insan olarak görüyor. Boyle bir erkek kadinin sozune ve düşüncelerine kiymet vermez.
Size agir geliyorsa bosanin.

aynı durumları yaşadım ve 6 yıllık sevgilimden ayrıldım. anlattıklarını benzerini yaşadım. kısakollu falan giyiordum o kadar da değil ama yaka açık olmasın pantolon bol olsun askılı olmaz elbise etek olmaz denize mayo bikini olmaz bunlar vardı bendede. benim korkumda onun yaşadığı şehire gidip yalnız kalmak ve onun bu davranşları çekilmez olduğunda senin durumunda kalmak istemediğim için ayrıldım. evet zor oluyo başta ama illaki bir düzen kuruluyor. ben işimi hiç bırakmadığım için o konuda zorlanmadım devam ettim.

bende kendimi aptal ezik gibi hissediyordum arkadaşlarıma bakıyordum eşleri sevgilileri ile tatillere gidiyorlar gayet hoş giyiniyorlar benim özgüvenim yok kimseyle rahat konuşamıyorum psikolojik bi baskıdaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…