- 22 Haziran 2022
- 2.680
- 1.074
- 30
- Konu Sahibi sanssizben
Peki çocuklarınız olmasaydıZorlanıyorum tabiki. Ama çocuklarım var ve o saçma sapan adam ve tuhaf huyları yüzünden çocuklarıma yuva kavramını öğretmektwn vazgçemk istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki çocuklarınız olmasaydıZorlanıyorum tabiki. Ama çocuklarım var ve o saçma sapan adam ve tuhaf huyları yüzünden çocuklarıma yuva kavramını öğretmektwn vazgçemk istemiyorum
Berbat bir eş belki ama mükemmel baba. Onlara karşı onların yanında asla öyle değiliz hiç öyle anlamalarına mahal verecek harekette bulunmadık inşallah doğru yapıyorumdurE yuva kavramını yanlış öğreniyor olmasinlar? Kadının esir erkegin egemen olmasi gibi mesela.
1 dakika bile yanında durmazdım aslaPeki çocuklarınız olmasaydı
bide çocuk olmadanda böylemiydi o zamanlarda nasıl dayandınız ayrılmayı düşündünüz müZorlanıyorum tabiki. Ama çocuklarım var ve o saçma sapan adam ve tuhaf huyları yüzünden çocuklarıma yuva kavramını öğretmektwn vazgçemk istemiyorum
Yo öyle değildi hatta çocuklar varken bile öyle değildi daha güzeldi herşey. Aslında böyle olmasının tek sebebi doğuya taşınmış olmamız İstanbulda yaşıyorduk çiçek gibi hayatımız vardı 2 3 yıldır kaynvalidemlern yanına geldik. Onları gördükçe havalandı annem babam fln. Öyle de devam ediyor maalesef.bide çocuk olmadanda böylemiydi o zamanlarda nasıl dayandınız ayrılmayı düşündünüz mü
1 dakika bile yanında durmazdım asla
Üşeniyor yer değiştirip iş bulmaya.devam edecekseniz neden devam edeceksiniz . çokmu mutlu ediyor sizi
Çok normal. Ne giyeceğine karar veren o; ona karşı çıkınca esip gürleyen, buna izin vermeyen o. Öyle kafana göre odaya kapanmanı hoşgörür mü? Hiç gelemez öyle kadın triplerine.Sizce bana bagirip cagirip sonra gunlerce bulundugum odaya bile girmemesi normalmi.benim bitirmeyi dusunmeme sebeb olan sey en cok da bu.hayatim omrum bosa geciyor gibi bir eziyet olarak goruyorum bunu.bende hicbisey yapmiyorum cunku suclusu ben degilim.
Anlasmaliya razı et boşan git en temizi. Hicbisey gelmiosa elinden en kotu ihtimal tshirtle etekle cik disari bi iki tokat ye rapor al uzaklastir evden ac davayi.Usenmiyorum da nerden baslicagmi bilmiyorum.gidicem memlete ev tutucam sonra tekrar gelip ev mi tasicam?sonrada bosanma isinimi gerceklestircez
bana göre bu dedikleriniz diğerlerinden daha kolay , diğerleri ağır yaralar açıyorhayir ayrilik zor geliyor oyuzden.sehir degistiricem calismam gerekecek bunlari dusunuyorum.nasil hamngi sirayla yapacagimi bilmiyorum cunku ev tutma meselem olucak.
Herkes gibi terapist dicem ama senin eşin gitmez benceMerhaba sevgili hanimlar.ben 5 yillik evliyim 35 yasindayim cocuk yok.esimle cok uzun yillar sevgililik donemi yasadik birlikte cok sey paylastik.kendisi oldukca muhafazakar namazinda orucunda bir insandir.sevgiliyken yasadigim sorunlar evlilgimdede tabiki devam etmekte.maddeler halinde siralayacak olursam.1.kiyafetime cok karisiyor yazin kisakollu giyemiyorum pantolonuma karisiyir yani soyle soyleyim sizlere tesetturlu gibi giyiniyorum asla kisa kollu pantolon giydirmiyor bu yillardir boyleydi ben bastan tavizi vermistim olgunlasamadigim zamanlardan..2.karakter olarak sert ofkeli ben eger bir konuya itiraz edersem bagirip cagiran biri asla kibarca konusup konuyu kapatamaz.3.yasadigim yerde hickimsem yok ailem baska sehirde onun ailesiylede anlasamiyoruz yani cok yanliz hissediyorum kendimi.4.bizim maddi problemlerimiz olmasina ragmen annesine ara ara maddi yardimlarda bulunuyor cesitli yollardan fakat normalde ben buna birsey demem ama annesi malesef bizim evliligimize hicbir katkisi olmadi bunuda gectim cok kotuledi beni esime.evliligimiz gecmiste cok sarsilmisti onun cikardigi problemlerden dolayi ve bizim nasil oldugmuz asla umrunda degil oglunuda isi duserse arar normalde aramaz sormaz cagirmaz.saydigim sebeblerden oturu ayda 1 kavga ederiz 3 4 gun hic konusmayiz.bence cok sık kavga ediyoruz.ben artik dayanamamaya basladim asiri derecede mutsuzum sizce ayrilmanin vakti geldimi.tesekkur ederim simdiden yorumlarinizi merakla bekliyorum
Bunu onermistim kabul etti fakat seansi 700 du 2022 de kac seans gitmek gerekiyor acabaHerkes gibi terapist dicem ama senin eşin gitmez bence
Valla gitmedim ama kabul ettiyse durmayın benceBunu onermistim kabul etti fakat seansi 700 du 2022 de kac seans gitmek gerekiyor
Berbat bir eş belki ama mükemmel baba. Onlara karşı onların yanında asla öyle değiliz hiç öyle anlamalarına mahal verecek harekette bulunmadık inşallah doğru yapıyorumdur
Benim hayatım tamamen bu insanla birebir aynı değil asla benziyor dedim sadece. Yaşamadığım şey kalmadı bu evlilikteO zaman kadına neden yanlış yorumda bulunuyorsunuz? Bu sebepler evliliği bitirmek için yeterli değil demişsiniz öncesinde. Çocuğunuz olmasa 1 dk durmam diyorsunuz şimdi.
Ben yandım madem başkası da mutlu olmasın der gibi.
Geç bile kalmışsınMerhaba sevgili hanimlar.ben 5 yillik evliyim 35 yasindayim cocuk yok.esimle cok uzun yillar sevgililik donemi yasadik birlikte cok sey paylastik.kendisi oldukca muhafazakar namazinda orucunda bir insandir.sevgiliyken yasadigim sorunlar evlilgimdede tabiki devam etmekte.maddeler halinde siralayacak olursam.1.kiyafetime cok karisiyor yazin kisakollu giyemiyorum pantolonuma karisiyir yani soyle soyleyim sizlere tesetturlu gibi giyiniyorum asla kisa kollu pantolon giydirmiyor bu yillardir boyleydi ben bastan tavizi vermistim olgunlasamadigim zamanlardan..2.karakter olarak sert ofkeli ben eger bir konuya itiraz edersem bagirip cagiran biri asla kibarca konusup konuyu kapatamaz.3.yasadigim yerde hickimsem yok ailem baska sehirde onun ailesiylede anlasamiyoruz yani cok yanliz hissediyorum kendimi.4.bizim maddi problemlerimiz olmasina ragmen annesine ara ara maddi yardimlarda bulunuyor cesitli yollardan fakat normalde ben buna birsey demem ama annesi malesef bizim evliligimize hicbir katkisi olmadi bunuda gectim cok kotuledi beni esime.evliligimiz gecmiste cok sarsilmisti onun cikardigi problemlerden dolayi ve bizim nasil oldugmuz asla umrunda degil oglunuda isi duserse arar normalde aramaz sormaz cagirmaz.saydigim sebeblerden oturu ayda 1 kavga ederiz 3 4 gun hic konusmayiz.bence cok sık kavga ediyoruz.ben artik dayanamamaya basladim asiri derecede mutsuzum sizce ayrilmanin vakti geldimi.tesekkur ederim simdiden yorumlarinizi merakla bekliyorum
Cocuk da yokken ne de güzel olur boşanıp hayatına devam etmek..Hala düsünüyor olman bile sacma..Merhaba sevgili hanimlar.ben 5 yillik evliyim 35 yasindayim cocuk yok.esimle cok uzun yillar sevgililik donemi yasadik birlikte cok sey paylastik.kendisi oldukca muhafazakar namazinda orucunda bir insandir.sevgiliyken yasadigim sorunlar evlilgimdede tabiki devam etmekte.maddeler halinde siralayacak olursam.1.kiyafetime cok karisiyor yazin kisakollu giyemiyorum pantolonuma karisiyir yani soyle soyleyim sizlere tesetturlu gibi giyiniyorum asla kisa kollu pantolon giydirmiyor bu yillardir boyleydi ben bastan tavizi vermistim olgunlasamadigim zamanlardan..2.karakter olarak sert ofkeli ben eger bir konuya itiraz edersem bagirip cagiran biri asla kibarca konusup konuyu kapatamaz.3.yasadigim yerde hickimsem yok ailem baska sehirde onun ailesiylede anlasamiyoruz yani cok yanliz hissediyorum kendimi.4.bizim maddi problemlerimiz olmasina ragmen annesine ara ara maddi yardimlarda bulunuyor cesitli yollardan fakat normalde ben buna birsey demem ama annesi malesef bizim evliligimize hicbir katkisi olmadi bunuda gectim cok kotuledi beni esime.evliligimiz gecmiste cok sarsilmisti onun cikardigi problemlerden dolayi ve bizim nasil oldugmuz asla umrunda degil oglunuda isi duserse arar normalde aramaz sormaz cagirmaz.saydigim sebeblerden oturu ayda 1 kavga ederiz 3 4 gun hic konusmayiz.bence cok sık kavga ediyoruz.ben artik dayanamamaya basladim asiri derecede mutsuzum sizce ayrilmanin vakti geldimi.tesekkur ederim simdiden yorumlarinizi merakla bekliyorum