- 17 Ocak 2023
- 24
- 9
- 36
- Konu Sahibi sanssizben
Merhaba sevgili hanimlar.ben 5 yillik evliyim 35 yasindayim cocuk yok.esimle cok uzun yillar sevgililik donemi yasadik birlikte cok sey paylastik.kendisi oldukca muhafazakar namazinda orucunda bir insandir.sevgiliyken yasadigim sorunlar evlilgimdede tabiki devam etmekte.maddeler halinde siralayacak olursam.1.kiyafetime cok karisiyor yazin kisakollu giyemiyorum pantolonuma karisiyir yani soyle soyleyim sizlere tesetturlu gibi giyiniyorum asla kisa kollu pantolon giydirmiyor bu yillardir boyleydi ben bastan tavizi vermistim olgunlasamadigim zamanlardan..2.karakter olarak sert ofkeli ben eger bir konuya itiraz edersem bagirip cagiran biri asla kibarca konusup konuyu kapatamaz.3.yasadigim yerde hickimsem yok ailem baska sehirde onun ailesiylede anlasamiyoruz yani cok yanliz hissediyorum kendimi.4.bizim maddi problemlerimiz olmasina ragmen annesine ara ara maddi yardimlarda bulunuyor cesitli yollardan fakat normalde ben buna birsey demem ama annesi malesef bizim evliligimize hicbir katkisi olmadi bunuda gectim cok kotuledi beni esime.evliligimiz gecmiste cok sarsilmisti onun cikardigi problemlerden dolayi ve bizim nasil oldugmuz asla umrunda degil oglunuda isi duserse arar normalde aramaz sormaz cagirmaz.saydigim sebeblerden oturu ayda 1 kavga ederiz 3 4 gun hic konusmayiz.bence cok sık kavga ediyoruz.ben artik dayanamamaya basladim asiri derecede mutsuzum sizce ayrilmanin vakti geldimi.tesekkur ederim simdiden yorumlarinizi merakla bekliyorum