Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantıklı bir soru olsa belki mantıklı cevaplar da verebilirdik ama maalesef.mantikli cevaplar
Ali kuşçu sjdjMantıku't tayr kimin eseriydi, edebiyat öğretmenleri bi bakabilir mi lütfen?
Manto
Havalar ısındı sürtünmek dert artık. Bir çıkar yol arıyorAlın size mantıklı cevap....Daha önce zaten sürtünmüssünüz
Kuru kuru sürtünürsen olmaz tabii.Havalar ısındı sürtünmek dert artık. Bir çıkar yol arıyor
İnancını ne bilmiyorum ama İslam inancına göre kesinlikle dogru değil bunu sizde biliyorsunuzdur zaten ama inanç dışı bana fikrimi sorucak olursanız bu ilişkiyi “benzersiz” gibi hissettirsede evlendikten sonra cinsellikte bazı sorunları ortaya koyıyor bence. Ben maalesef kendi inancıma aykırı olmasına ragmen benim knaatimce bu hayata düştüm. Eşim hiçbir zaman yüzüme vurmadı asla bunun şafını yapmafı ama ben bunu yaptığım için evliliğin o heyecanını yaşadığımızı düşünmüyorum. Hiç birlikte olmamış olsaydık evliliğimde bu olayın daha heyecan verici olacagını düşünüyorum. Yani bunu ilk evlilikle tatmak daha güzel olurdu. Çünkü evliliğin bir özelliği kalmamış gibi birşey oldu en azından benim için, eskisi gibi tat vermiyor artık o ilişkiler..mantikli cevaplar
Öteki tarafta hesap verirken 'e bii tane üye normal dedi' diye siyrilcak galibaBence evlenmeden önce ilişki çok normal desem gidip sevişecek misin yani?
E sonra pişman olursan nolacak? Beni mi bulucan?