Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dekoder Strobe Amme hizmeti:
Konu sahibimiz, bundan üç yıl önce bir hafta aynı vardiya ve mağazada karşılaştıkları müdürü ile uzaktan uzağa olaylar yaşamış. Bu müdür denen kişi, iş ortamında adı çapkına çıkmış evli biriymiş. Kızımız, durakta vasıta beklerken işe gitmek için, geçerken motoruyla almış "Geç kalma" deyip. Sonrasında bir mağaza değişimi daha olmuş bir süre görüşülmemiş. Ardından yine yan yana düşmüşler ve bu kez çapkın müdür kızımızın olduğu ortamda ortaya "Herkes çok çirkinleşmiş" diye bir laf atmış.
Molasını yalnız kullanan kızımız, grupça yiyelim madem diye arkadaşları arasına karışmış. "Çok açım" dediği bir gün, müdür kolalar yiyecekler ile gelivermiş ortama, bu sırada da kızımıza bakıyormuş ve mağazaya geri girdiklerinde "Aç kaldım deme öyle" filan demiş müdür.
Sonra işte whtsppta iş arkadaşları grubundan numaralar filan varmış, ne zaman durum yapsa kızımız, çapkın müdür ilk bakanlardan oluyormuş.
Bir gün de şöyle bi şey olmuş, aynı mağazanın müd. yrd. da bu çapkının akrabasıymış, mağazaya geliş-gidişte vasıta konusunda yer yer zorlanan kızımıza "Atlayıver motorun arkasına" diye takılmış, adamın arabası varmış; bunun da çapkın müd. göndermesi olduğunu düşünüyor kendisi.
Dekoder Strobe Amme hizmeti:
Konu sahibimiz, bundan üç yıl önce bir hafta aynı vardiya ve mağazada karşılaştıkları müdürü ile uzaktan uzağa olaylar yaşamış. Bu müdür denen kişi, iş ortamında adı çapkına çıkmış evli biriymiş. Kızımız, durakta vasıta beklerken işe gitmek için, geçerken motoruyla almış "Geç kalma" deyip. Sonrasında bir mağaza değişimi daha olmuş bir süre görüşülmemiş. Ardından yine yan yana düşmüşler ve bu kez çapkın müdür kızımızın olduğu ortamda ortaya "Herkes çok çirkinleşmiş" diye bir laf atmış.
Molasını yalnız kullanan kızımız, grupça yiyelim madem diye arkadaşları arasına karışmış. "Çok açım" dediği bir gün, müdür kolalar yiyecekler ile gelivermiş ortama, bu sırada da kızımıza bakıyormuş ve mağazaya geri girdiklerinde "Aç kaldım deme öyle" filan demiş müdür.
Sonra işte whtsppta iş arkadaşları grubundan numaralar filan varmış, ne zaman durum yapsa kızımız, çapkın müdür ilk bakanlardan oluyormuş.
Bir gün de şöyle bi şey olmuş, aynı mağazanın müd. yrd. da bu çapkının akrabasıymış, mağazaya geliş-gidişte vasıta konusunda yer yer zorlanan kızımıza "Atlayıver motorun arkasına" tadında takılmış, adamın arabası varmış; bunun da çapkın müd. göndermesi olduğunu düşünüyor kendisi.
Çapkın diye bilinen evli birinden uzak durmanız lazım, asıl mesele sizin de evli olmanızmıs. Ne diye kafa yoruyorsunuz böyle şeylere?Zaten konuşmuyorum hiç konuşmam
Belki müd yrd da bi şansını denemek istedi?Neden müdüre yormuş ki direkt?Bir gün de şöyle bi şey olmuş, aynı mağazanın müd. yrd. da bu çapkının akrabasıymış, mağazaya geliş-gidişte vasıta konusunda yer yer zorlanan kızımıza "Atlayıver motorun arkasına" tadında takılmış, adamın arabası varmış; bunun da çapkın müd. göndermesi olduğunu düşünüyor kendisi.
Çapkın müdür bey konu sahibesine ne kadar da aşık siz anlamadiniz miEvet yine Ibranice yazan bir arkadaş ...
Anlayan varsa çevirsin lütfen.
Evet benım oglumda on yasında hemen noktalama ısaretlerını yazmadan gecmek ıstıyorNeden noktalama işareti kullanmaya üşenirsiniz ki.
Sizin yazdığınızı görene kadar ben çok başka anlamıştım yani anlayamamıştım.Dekoder Strobe Amme hizmeti:
Bir gün de şöyle bi şey olmuş, aynı mağazanın müd. yrd. da bu çapkının akrabasıymış, mağazaya geliş-gidişte vasıta konusunda yer yer zorlanan kızımıza "Atlayıver motorun arkasına" tadında takılmış, adamın arabası varmış; bunun da çapkın müd. göndermesi olduğunu düşünüyor kendisi.
Okb3 yil oncesini kurcalayip durmanizin anlami ne?