- Konu Sahibi annelikyolunda4
Kızlar daha öncede sormuştum burda kayınvalidemin arkadaşıyla mesajlarını okudum hakkımda konuşulduğunu görünce ve eşime söyledim mesajlarda şöyle şeyler yazıyordu gör atar Antalya da, ahmetin peşini bırakmaz diyorum sana, suratsız arkadaşı da yüzsüz gerizekalı yazmış bana neyse eşim annesini aradı inkar ettti yemin ederim yazmadım dedi önce sonra eşim okudum ben vs deyince işte sinirle yazdım vs dedi ama bugüne kadar hiç tartışma vs yaşamadık… neyse eşimde bağırıp çağırmadan bir daha benim eşim halkında Kimseyle konuşma vs dedi ertesi gün eşimin yanına gittim oda ordaymış hiç konuşmadık yanımda biri vardı laf artı hadi o küs sende mi küssün diye hiç istifimi bozmadım sonra arkadaş gidince bana sen gel vs dedi dedim burası eşimin iş yeri rezillik çıkartmaya gerek yok, sen beni rexil mi edeceksin dedi gözlerini çıkararak, ben ne söylüyorum siz ne anlıyorsunuz dedim, sen milletin telefonunda mesajları okuyamazsın dedi bende okudum dedim okuyamazsın dedi ama okudum yine olmasa yine okurum siz benim yaptığımı değil kendi ettiğiniz lafları düşünün dedim…. Ahmetin peşini bırakmaz kurtulamadık va ne dedim ben öyle birşey demedim dedi demediniz mi dedim yemin etti utanmıyorsunuz da kıldığınız namazdan göstereyim mi mesajları Dedim sende bana orospu dedin dedi ne ne zaman dedim göster dedim sustu eşim de susun va demişti sonra bana o gerizeklaı vs diyen arkaşı geldi sen benim mesajlarımı nasıl okursun savcıya vericem vs dedi vermezsen namussuzsun dedim, şeytan vs dedi bana bende senin salak dediğin insan KPSS’den 85 alıp ilk tercihine atandı dedim heee öyle mi falan yaptı evet öyle dedim bende göt Atacan eşimle Antalya da sizede resim atarım dedim sonra eşim sen yanıma gel sizde gidin Allah aşkına dedi… kadın gitti annesi hala yanımızda boş boş konuşuyor vs ben hiç cevap vermedim güldüm hep. Eşim hatta anne sen ne yapmak istiyorsun kopmak mı istiyorsun dedi ben değil eşin istiyor oğlum ağzımı açtırma benim galan diyor… hiç istifimi bozmadım… .. gitti sonra bu sabahta konuşun anca arkamdan konuşursunuz diye bir yazı attım ona kv ayıp ayıp aklınca laf sokuyorsun bana yazmış o ara eşim aradı durumu kaldır gerek yok diye bende annen böyle yazmış dedim tamam uzatma bırak ben gerekeni söyledim ona durumu kaldır dedi kaldırmam onada söyle bana yazmasın terbiyemi bozmuyorum ağzımı açtırmasın benim dedim ben mi suçluyum sen ne bana şey yapıyorsun dedim sen suçlu değilsin bırak ili gün sonra mecbur yüz yüze gelicez ben diyeceğimi dedim ona dedi bende gelmicem ben onla yüz yüze dedim benim hatrıma yine geleceksin vs dedi neyse kapattık eve gelince konuşucam ama eşimden daha ağır bir tepki beklerdim… aynı şeyi siz beklemez miydiniz benim ne yapmam lazım şimdi