- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Benim eşim maddi şeylerden hoşlanmaz. Daha önceki doğum gününde şehir fırsatlarından gece boğaz turuyla yemek almıştım. Başka bi doğum gününde evde harika bi sofra mum ışığı müzik ve tv de şömine ateşi açmıştım. Arada sırada emeğe dayalı farklı sürprizler de yapıyorum ama önemli olan güzel bi anı oluşturması ve emek barındırması. Bu yıl ailemiz genişliyo ve ben de mini mini minnacık bi melekle nasıl bi hazırlık yaparım diye düşünüyorum . Bazen gelmesini istediğim odaya kadar mum ışığı diziyorum. Normalde yaptığım şeylerden biri de gömlek, takım elbise vs gibi kıyafetlerinin ceplerine küçük notlar koyuyorum. Bazen 6-7ay sonra buluyo bazen bir hafta sonra ama çok güzel geri dönüşleri oluyo .hem o mutlu oluyo ve o mutlu olunca beni de mutlu etmek için biseyler yapıyoMerhaba arkadaşlar 2 hafta kadar sonra eşimin doğum günü ve hediye olarak ne alıcam hiç bilmiyorum bir ihtiyacı da yok lazım olan. Bi erkeğe alınabilecek hediyeler de çok kısıtlı oldugu için size sormak istedim eşlerinize yada sevgililerinize ne gibi hediyeler aldınız veya hazırladınız.fikir verirseniz sevinirim
Ps oyunlarına ben bile bayılırım aynı kafadayızHerkes ne güzel romantik şeyler yazmış ben alternatif oluşturuyım, ben daha başlığı okuyunca aklıma konsol oyunlarıgeldi. İyi bir kulaklık, play station oyunları,izlemek istediği bir sinema filmine iki bilet sonrasında güzel bi yemek, tuttuğu takımın maçına kombine.. Benim eşimi bunlar mutlu ederdi, sonuçta evlilik yıldönümüz yada sevgililer günü değil çokta romantik olmak zorunda değilsiniz
Benim eşim maddi şeylerden hoşlanmaz. Daha önceki doğum gününde şehir fırsatlarından gece boğaz turuyla yemek almıştım. Başka bi doğum gününde evde harika bi sofra mum ışığı müzik ve tv de şömine ateşi açmıştım. Arada sırada emeğe dayalı farklı sürprizler de yapıyorum ama önemli olan güzel bi anı oluşturması ve emek barındırması. Bu yıl ailemiz genişliyo ve ben de mini mini minnacık bi melekle nasıl bi hazırlık yaparım diye düşünüyorum . Bazen gelmesini istediğim odaya kadar mum ışığı diziyorum. Normalde yaptığım şeylerden biri de gömlek, takım elbise vs gibi kıyafetlerinin ceplerine küçük notlar koyuyorum. Bazen 6-7ay sonra buluyo bazen bir hafta sonra ama çok güzel geri dönüşleri oluyo .hem o mutlu oluyo ve o mutlu olunca beni de mutlu etmek için biseyler yapıyo
Gömlek çok giymiyor canım yaGömlek manşetine adını veya baş harfleri ad soyad şeklinde olabilir
Benimkinin futbola pek merakı yok canımBen sevgilime tuttuğu takımın formasını ve mac biletini hediye etmiş idim
Keşke örgü örme gibi bir becerim olsa da örebilsem çok güzel el emeği bi değerli bir hediye olurdu gerçekten ama ilk fikriniz hoşuma gittiKare kare tel tabelalar var bilirsiniz duvara asmaya,etrafına led ışık takıp ahşap mandallarla kare fotoğraflarınızı asabilirsiniz,sürprizin bir parçası olabilir hem dekor olarak da çok romantik benceBen pastasını kendim yapıyorum,atkı ördüm boyunluk ördüm gömlek aldım hırka aldım pijama takımı aldım yüzük aldım tesbih aldım bunların yanında da manevi hediyelerim oldu hep,şiir defteri,içi mektuplar notlar dolu kendim süslediğim kocaman kavanozlar filan. Ortak yapacağınız puzzle olabilir, kareli bir örnek alt pijama, üste aynı renk tişört uyumlu pijama takımı veya ev kıyafeti düşünebilirsiniz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?