Sizce erken mi ?

galatasarsy56

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
382
65
13
Herkese merhabalar,önceki konumu bilenler bilir daha yeni ayrıldık 1 haftayı geçti uzak mesafe ilişkisiydi ve ona karşı bir hissim yok zaten en son 6.7 ay öncesinde görüşmüştük. Öncesinde tanıdığım bayağıdır sohbet etmediğim biri vardı 2.3 gündür o yazıyor konuşuyoruz. Yani büyük ihtimalle böyle giderse de görüşeceğiz. Kendisi polis memuru. Genel olarak beğeniyorum tip olarak vs mantığıma da uyuyor. Sizce tipe daha mi önem vermeliyim yoksa mantığa mi ? Bir de sizce erken mi ? Yani konuşmaya devam etmeliyim. O yazdıkça yazıyorum zaten herhangi bir çabam yok. O cabalasin istiyorum oda yazıyor günaydın,napıyorsun ben de çalışıyorum gibi. Espri vs yapıyor. Beğendiğini dolaylı yoldan dile getirdi. Ama bir mesafeli bir yakın gibi. Aynı şehirdeyiz bu uzak mesafe değil. Sizce devam etmeli miyim böyle ?

Neden hep aynı meslek grubundan buluyorsunuz?
Böyle aynı meslekten adayları nefes almadan ardı ardına ekleyerek mi evleneceksiniz?
Neyin acelesi ayrıca?
Tamam görüşün flörtleşin de daha o kısma geçmeden ciddi olur mu diye düşünmek normal mi?
Evlenmek için evlenecek gibi bir vibe var sizde.
Biraz da üniforma merakı da var belli.
Tam başa bela alacak göz var sizde özetle

Genel olarak beğeniyorum tip olarak vs mantığıma da uyuyor. Sizce tipe daha mi önem vermeliyim yoksa mantığa mi ? B
Yani hem beğeniyorsunuz hem mantığınıza uyuyor .Neden biri öne geçsin ikisini de bulmuşsunuz bu güzel bence.

Duygu yoksa erken değil, salın gitsin,içinizden geldiği gibi

Önceki ayrılığınız nedeniyle boşluğa düşüp o nedenle etkilendiğinizi hissediyorsanız erken.
Ama her ayrılık sonrasında yasla vs gelmiyor. Duygularınız biterek ayrıldıysanız başka ilişkiye hazır olabilirsiniz. Bunun erkeni geçi kişiye ve ilişkiye göre değişir.

Tip mi mantık mı derseniz ikisi de değil bence. Tip gelip geçici. Dünya yakışıklısı adam bile iki hafta sonra normal geliyor göze. Tipten ziyade bir çekim var mı, o daha önemli.
Mantık da bir yere kadar. Sıfır mantık olmaz tabii ki ama salt mantığa dayalı bir ilişki de yürümez.

Bence çok erken değil, hislerin netse şahsı tanımaya devam et ama mantığını da ön planda tut asla onu da göz ardı etme canım. Unutma tip geçici, kafa uyumu , karakter , anlaşabilmek kalıcıç

Neden hep aynı meslek grubundan buluyorsunuz?
Böyle aynı meslekten adayları nefes almadan ardı ardına ekleyerek mi evleneceksiniz?
Neyin acelesi ayrıca?
Tamam görüşün flörtleşin de daha o kısma geçmeden ciddi olur mu diye düşünmek normal mi?
Evlenmek için evlenecek gibi bir vibe var sizde.
Biraz da üniforma merakı da var belli.
Tam başa bela alacak göz var sizde özetle
İlla o mesleği bilerek seçmiyorum çevremde çok var ve denk geldim.

Bence çok erken değil, hislerin netse şahsı tanımaya devam et ama mantığını da ön planda tut asla onu da göz ardı etme canım. Unutma tip geçici, kafa uyumu , karakter , anlaşabilmek kalıcıç
Zaten hemen öyle bir şey yok tabi ki tanımak belkide hiç oralara gelmemek konuşma

Yani hem beğeniyorsunuz hem mantığınıza uyuyor .Neden biri öne geçsin ikisini de bulmuşsunuz bu güzel bence.

Duygu yoksa erken değil, salın gitsin,içinizden geldiği gibi
Eski sevgilime karşı duygum yok zaten şu an bu kişiyle de arkadaş gibiyiz belki konuşma oraya gelmeyecek bilmiyorum tabi ki belki gelecek bu zamanla olacak bir şey

Herkese merhabalar,önceki konumu bilenler bilir daha yeni ayrıldık 1 haftayı geçti uzak mesafe ilişkisiydi ve ona karşı bir hissim yok zaten en son 6.7 ay öncesinde görüşmüştük. Öncesinde tanıdığım bayağıdır sohbet etmediğim biri vardı 2.3 gündür o yazıyor konuşuyoruz. Yani büyük ihtimalle böyle giderse de görüşeceğiz. Kendisi polis memuru. Genel olarak beğeniyorum tip olarak vs mantığıma da uyuyor. Sizce tipe daha mi önem vermeliyim yoksa mantığa mi ? Bir de sizce erken mi ? Yani konuşmaya devam etmeliyim. O yazdıkça yazıyorum zaten herhangi bir çabam yok. O cabalasin istiyorum oda yazıyor günaydın,napıyorsun ben de çalışıyorum gibi. Espri vs yapıyor. Beğendiğini dolaylı yoldan dile getirdi. Ama bir mesafeli bir yakın gibi. Aynı şehirdeyiz bu uzak mesafe değil. Sizce devam etmeli miyim böyle ?
Yaşın kaç? Evlenmek için acele etme lütfen. Tanı önce çok acele edıosun

Back
X