Sizce erken mi yoksa normal mi?

Gnlgz

🌸
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2022
139
187
Arkadaşlar ben 22 yaşındayım nişanlım da 30 yaşında. 22 yaş çocuk sahibi olmak için erken ya da normal bir yaş aralığı mı sizce? Nişanlıma sorsam dünndeen razı. Gerçekten çok istediğini ve zaten 30 yaşında olduğu yani benden daha büyük olduğu için de istediğini söylüyor

Kisiye gore degisir sahsen ben simdiki aklim olsa yapardim Gerci benim elimde degildi ama

O olgunluğu ve yapablirm kabiliyetini görüyorsanz kendizde olur, ben 20 yaşında anne oldm 23 yaşımda 2.yavrum oldu şuan iyiki olmuş diyorm elhamdülillah, Rabbim isteyen bakabilen ve hakeden herkese nasip etsin inşaAllah.

3 tane düşük yaptm suan 21 yaşındayım ve hamileyim inşallah 22 olunca dogurucam Allah sag salim kucagima almayı nasip etsin bana ve isteyen herkese.

sizin ne istediginiz daha önemli Eger anne olmaya hazırsanlz yapın erkeklerin çoğu zaten sadece yapma işinde iyiler gerisi tüm sorumluluk anneye düşüyor maalesef

Evet ya çok doğru gerçekten

Aslında kişinin bunun sorumluluğunu alabilmesiyle alakalı bir durum
Siz almak istiyorsanız problem yok. Bize sormuşsunuz ben de o yüzden diyorum. O yaşta asla istemezdim , istemedim. Hadi adam 30 yaşında bir nevi anlarım. Ama 22 yaş bana çok erken gelirdi. Çocuklu hayattan tekrar çocuksuz hayata dönüş diye bir şey asla yok. Ve bu ülkede erkeklerin çocuk istemesi çok anlaşılır. Ağırlık kadında sorumluluk olarak. Erkek olsam ben de isterdim belki. :) Hayırlısı olsun ne diyelim.

Önemli olan sizin buna hazır olup olmadığınız. İstemiyorsanız eğer hemen çocuk yapmayın. Tek taraflı istemeyle olmuyor bu işler.

Erkekler her zaman bir şey ister.bosver sen onu sanki elli yaşında eşin oda daha çok genç.
29 yaşında anne olmuş biri olarak bekle ye iç gez . Eşine doy.cocuk olduktan sonra her sey çok kısıtlı.ne gerek var çok gencsin

Ben de genel anlamda söyledim zaten. Aynen hayırlısı olsun :)

Biraz kişiye bağlı. 34 yaşında anne oldum, 30 dan sonra olabilirdi zaten denedik de ama 30 dan önce anne olduğumu düşünemiyorum. Asla şu olgunlukta olamazdım, hele 22 de kendim çocuktum yani. Ama tabi onu şimdi bakınca anlayabiliyorum, 22 yaşındayken soraanız of süper olgun bi insandım Yapıya göre değişir.

Evlenir evlenmez çocuk yapmaya yaş ne olursa olsun karşıyım ben. Kadın cinselliği yeni tanıyor, evlilikte bir uyum süreci de oluyor. Bunları atlatmadan çocuk yapmamak lazım. Evlenir evlenmez hamile kalıp kocası işe yaramaz çıktığı için pişman olan hamileliği yüzünden boşanamayan bir çok kadının hikayesi var bu platformda. Erkeğin baba olma yaşı geçmez, 30a kadar bekar bekleyen adam baba olmak için 2 yıl daha bekleyiversin bir zahmet. Hamilelik başlayınca evlilik asla eskisi gibi olmuyor, ilk zamanların tadını çıkarmak lazım.

Tavsiyem! eğer ikinizde de üreme sorunu yoksa (testler ile anlaşılır) en az 25-26 yaşını bekle. evliliğin tadını çıkar. sonra herşeyde gözün kalıyor. millet rahat rahat tatile gidiyor. gecenin bir yarısı eşiyle arabaya atlayıp geziyor. sen evde bebeğinin uyku düzenini bozmamak için kalıyorsun. gençliğini bebek avutmakla harcama. ağır konuşuyorum belki ama ben 5 aylık evliydim hamile kaldım. iyi ki yapmışım orası ayrı. ama instagramda bakıyorum millet kocasıyla eğleniyor ben çocuğun kakasını kontrol ediyorum o saatlerde. insanın psikolojisi bozuluyor. eşine de yansıtıyorsun ister istemez. yapma kızım çocuksun sen daha doya doya evliliğini yaşa

Bence erken. Ben 21 yaşında evlendim, şu an 24 yaşındayım, çok istiyordum başlarda, ama şu an korkuyorum. Çok gencim bu yaşta anne olma düşüncesi artık beni korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…