Sizce erken mi yoksa normal mi?

21 yasinda evlendim 26 yasinda anne oldum. Herkes baskilarla yildirdi beni. Smdi 2.ye hamileyim. Donup bakinca iyi ki erken anne olmamisim.diyorum. cunku cocuk sorumlulugu baska. Ben yapamadim bu sorumlulugu atayim uzerimden diyemiyosun. Yani bana sorarsaniz erken bi yas 22. Cunku baba ne kadar surece esit katilmaya calissa da olmuyo anne perisan oluyo. Ki emzirmedim sayilir ona ragmen zordu

18 yaşından sonra kendini bu sorumluluğa hazır hisseden herkes anne olabilir. En sağlıklı yaşlar yirmili yaşlar çocuk için. Ama işte hazır olmak lazım maddi manevi

Çok erken geliyor bana ben 25 yaşındayım hala kendimi 15 falan hissediyorum hayatımdaki onca sorumluluğa işe güce, herkese yetişebiliyor olmama rağmen annelik çok büyük bir sorumluluk olarak geliyor. kaç yaşında olduğunuza değil de ne kadar hazır hissettiğinize o sorumluluğun bilincinde olmanıza bağlı. Çocuk sahibi olmak öyle yapalım doğuralım değil gerçekten üzerine en az 10 yıllık gelecek planı planlanıp detaylıca düşünülmesi gereken bir şey. Maddi ve manevi buna hazırsanız yaşa takılmayın

Kişiye göre değişir ama 30 lu yaşlarda insanın çocuk için enerjisi de azalıyor.Cocuğa bakmak demek sadece emzirmek,altıni temizlemek demek değil.Bunlar belkide en kolay tarafı.Bence büyüdükçe zorluklarda artıyor bu sebepten genç anne olunması taraftarıyım.

Arkadaşlar ben 22 yaşındayım nişanlım da 30 yaşında. 22 yaş çocuk sahibi olmak için erken ya da normal bir yaş aralığı mı sizce? Nişanlıma sorsam dünndeen razı. Gerçekten çok istediğini ve zaten 30 yaşında olduğu yani benden daha büyük olduğu için de istediğini söylüyor
Nisanliyken mi yapacaksınız peki ? Ne kadar erken o kadar iyi diye ?

Hayır tabi ki de. Evlendikten sonrası için soruyorum. Fikir alma amaçlı
Bence evlenince evliliğin tadınıcikarin
En azından birinci evlilik yıldönümüzu filan atlatin ondan sonra bebek yapmaya baslayn

X