sizce erkeklere oje yakışıyor mu?

cokiyibirinsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
120
0
46
İstanbul
bence bazılarına çok yakışıyor, böyle bence oje süren erkek gotik giyimli olacak ama, oje renkleri de işte koyu ve metalik renkler olacak. lacivert, siyah, kurşun rengi gibi. ama pek beğenen olmuyor sanırım. ben de çok oje süren erkek görmüş değilim ama sürseler beğenirdim yani.

ne düşünüyor insanlar merak ediyorum, o yüzden bu konuyu açtım.

Sahne sanatlarıyla uğraşan erkeklere, evet yakışır, ama sadece sahnede. :) Fakat manikürlü ve temiz tırnaklara sahip bir adam her zaman tercihimdir. Bakımlı olmanın kadını erkeği olmaz. Erkekler için üretilen renksiz mat cilalar da var, onlardan kullanmalarında mahsur yok bence.

kesinlikke yakismiyor benim gozumde ne o øyle gay,ler gibi eeevvvvv

Bir erkeğin gay olmadığının, "erkek gibi erkek" olduğunun kanıtı, her şeyini doğal haliyle bırakıyor olması mı sizce? :) Aklıma homo sapiens geldi. :))))
Ayrıca bir erkeğin gay olması iğrenilecek bir durum mudur? Ben bizim insanımızın bünyesine işlemiş olan şu çiftestandartı anlayamıyorum. Bülent Ersoy'lar Fatih Ürek'ler sahnede kıvırırken kendilerinden geçip eşlik eder alkışlarlar, ama benzer modelleri E-5'te görünce dövüp tartaklarlar. O yol kenarındaki travestilerin transeksüellerin en büyük meraklıları da çoluk çocuk sahibi erkek görünümlü adamlar evde eşleri uyurken bu tür haltlar karıştırıyorlar, ee ne de olsa bünyedeki çiftestandarta göre "aktif" isen gay değilsin, yerlerse! ))

Bir de epilasyon meselesi var, bizim gibi yaptıracak değiller elbette ama sırf "ben erkeğim kıl tüy aldırmam" diye ensesi, omuzları, sırtı kıl içinde ortalıkta kasıla kasıla gezen yurdum insanı türü, gaylerden çok daha iğrenç görünüyor bence. Bir erkek olabildiğince bakımlı olmalı, abuk sabuk yerlerinde çıkan kılları da epilasyonla yok ettirmeli. Erkeklik bu değildir, erkeklik yürektedir, vücuttaki kıl oranı ile doğru orantılı değildir.

Son düzenleme:
manikürlü ve parlak tırnaklı olmaları yeterli şahsen ben yakıştırmam

Pardon ben "parlak tırnaklı olmalarını yakıştıramam" dediniz gibi okumuşum ona yönelik yazmıştım bu mesajımı:

Parlak olması gerekmiyor, sadece tırnak yüzeyini düzgün gösteren mat cilalar var. Tv'de beğenerek izlediğiniz ve "gay olmayan" onlarca erkek manikür yaptırıyor (Beyazıt Öztürk mesela), manikür temizliktir, unisex bir estetiktir, kadınsı bir şey değildir.

Son düzenleme:
ben de tam bunu diyecektim, ne zaman erkeklere oje yakışıyor desem gay gibi ne o öyle diyenler oluyor. gay olsa ne olur ki?

bir erkeğin gay olması onu beğenmeme, cekici bulmama engel olmaz sanırım. yok hayatımda hiç gay birine aşık olup da sonra karşılık görmeme gibi bir durumun içinde bulunmadım ama çok mümkün bir şeydir bu da mesela değil mi?

kaldı ki erkekler oje sürünce geye benziyor gibi bir mantık varsa biz pantolon giyince erkeğe mi benziyoruz o zaman?

Belki de biraz da gözümüzün alışmasıyla ilgili bir durum bu. Mesela ortalık sürme çeken erkeklerle dolu, ve bence inanılmaz yakışıyor. Göze de çok faydalıymış, kullanmalarında bir sakınca yok bence. :) Ama siyah oje filan, dediğim gibi sadece sahnede beğenebilirim sanırım. Tarif ettiğin tarzda gotik kıyafetli siyah ojeli bir erkek görsem gay olabileceği de en son aklıma gelen şey olur herhalde, tabii simli pembe ojeli görürsem başka. :))

benim normal erkek arkadaşlarım kullansa süper olur aslında.alamadığım pahalı olan ojeleri onlara aldırırım arada değişip değişip sürerik

Son düzenleme:

düşüncelerine katılıyorum...tırnaklarına çok abartılı bir renk sürmediği sürece neden yakışmasın tabi ki yakışır..mesela bir french manikür yada rakı beyazı oje falan gayet de bakımlı görünür..hatta bazılarına siyah da yakışıyor..aktörlerde görüyorum...ancak işi abartarak erkek anatomisine ters düşecek kadar da cırt renk ojeler kullanılmamalı..gaylere karşı kesinlikle bir fobim veya takıntım yok ..hatta biryere kadar erkeklerin bakımlı olmasını hatta yakışıyorsa makyaj yapmasını da destekliyorum...ancak bir bayan olarak kendimden farkı olmayan bir insanı da yanımda sevgili veya eş diye taşımak istemem açıkcası...mesela abartılıp biz kadınların severek kullandığı kan kırmızı ojeler veya cart pembe ojeler bence yakışmaz.....işin sırrı doğru renkleri bulmakta..doğru renk olursa neden olmasın ? ama bazı renklerin sadece kadınlara özgü olduğunu düşünüyorum..bu sınırı aşmamak gerek..

hatta itiraf etmeliyim ki bazı erkeklere makyaj da çok yakışıyor...ama tabi makyaj derken kıpkırmızı rujları yemyeşil farları kastetmiyorum...mesela tom hardy diye bir aktör var bazen adamı resmen bariz belli olan dudak parlatıcısı ve dudak kalemiyle resmen dudak makyajı yapmış olarak görüyorum..ama gayette yakışıyor ve estetik duruyor..

mesela şu resimlerde o bahsettiğim dudak makyajlarından birisi var..gayet de hoş durmuş..

ama bir de tokio hotelin solisti bill kaulitze bakın...bir kızdan hiçbir farkı yok.....bir bayan olarak tom hardy i bu dudak makyajlı haliyle çekici buluyorum..ama bill kaulitz i abartılı imajıyla çekici bulmuyorum..

Son düzenleme:
Tarzina uygunsa siyah oje kesinlikle yakisir.

Alexi Laiho'ya yakisiyor mesela.

Uzun sacli gotik tarz giyinen erkege daha cok yakistiriyorum ben. Mesela bu arkadas sürse cok yakisir.

Bu arada serce tirnagi benimkinden uzun.

hayırr çok kötü bir görüntü bence..
tırnaklarını yemesin ve düzgün bir şekilde kessin temizliğini yapsın kafi

Ay yok yaaa temiz ve düzgün olsun tırnakları, elleride yumuşak olsun yeterli bence,ben ne oje ne sürme yakıştırmıyorum yani itici geliyo ,tabi tercih meselesi...

sahnedeki sanatçılarda olabilir ama toplumda oje süren erkeği kabul etmeleri olanaksız bizim toplumdaki kaba tabirle mahalle baskısından bayanlar bile belli yerlerde muzdaripken erkeklerin hiç şansı yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…