Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüğün yeri çizermisinSelam kızlar kadınlar..
Resimde ki kız mi erkeğe mi benziyorr..? Ortada beyaz nokta gözüküyor bacak arasında acaba organı mi dedikk erkek mi ki diye düşündükkkk? Sizce?
Ortadaki beyazlık yani yuvarlak nokta gibi duranı diyorum, nasıl geriye doğru gözüküyor kiEğer o cinsel organıysa kız gibi geldi bana ileri bakıyor sanki
Şuan ekleyemiyorum çizemiyorum ama bak ayak tarafında ortada beyaz bir yuvarlak var nokta şeklinde biraz buyukGördüğün yeri çizermisin
Tamam canım bende onu diyorum eğer orası cinsel organıysa kız gibi duruyor.. nub teorisine göreOrtadaki beyazlık yani yuvarlak nokta gibi duranı diyorum, nasıl geriye doğru gözüküyor ki
Açısı %28 gibi 30 yakın açsı erkeğe yatkın gibi tabi başka USG ile teyit ederimSelam kızlar kadınlar..
Resimde ki kız mi erkeğe mi benziyorr..? Ortada beyaz nokta gözüküyor bacak arasında acaba organı mi dedikk erkek mi ki diye düşündükkkk? Sizce?
Açısı ne demekAçısı %28 gibi 30 yakın açsı erkeğe yatkın gibi tabi başka USG ile teyit ederim
Popoyle nubun arasındaki açısıAçısı ne demek