Hayir canım eğlenme maksatlı yaptım yanlış anlamayın lütfenAblacım bu haşere mi ki tehlikeli diyerek sınıflandırma yapmışsın
Oldu olacak hangi ilacı kullansam ölürler de ; tam olsun.
Yani eğlenmek için "bir derim var" altında açmayin isterseniz.Hayir canım eğlenme maksatlı yaptım yanlış anlamayın lütfen
bunu kibledim mesela arkadaşlar siz de kibleyin. Burası bir derdim var eğlence arıyorsa geyik topiğine gideceksinizHayir canım eğlenme maksatlı yaptım yanlış anlamayın lütfen
Herseye alıngansam üzülürüm neresi kötü bunun allah aşkına burda o amaçlı açıyoruz siz resmen ortalığı karıştırmak istiyorsunuzYani eğlenmek için "bir derim var" altında açmayin isterseniz.
Ayrica gelininiz böyle bir konu açsa ve görseniz ;ne hissederdiniz..
O zaman pek eglenceli gelmezdi sanırsam
Sizene sizemi soracaktım ben anlamadımbunu kibledim mesela arkadaşlar siz de kibleyin. Burası bir derdim var eğlence arıyorsa geyik topiğine gideceksiniz
Kurallar böyle hanımefendi. Bdv kurallarını okuyun.Sizene sizemi soracaktım ben anlamadım
PekiHerseye alıngansam üzülürüm neresi kötü bunun allah aşkına burda o amaçlı açıyoruz siz resmen ortalığı karıştırmak istiyorsunuz
Birinci ben bunları sadece bugün açtım diğerleri geyik niyetine açmadımKurallar böyle hanımefendi. Bdv kurallarını okuyun.
Kiblemek de evet hepimizin üzerine düşen vazife
Bir günde beş konu açmışsınız dördü geyik. Normal mi bu?
Gelişine vurdu ve gol oldu,artık dagilabiliriz..Siz diyesim geldi
Amacınıza ulaştınız galiba böyle yapınca ne oldu elinize ne geçti içiniz vicdanınız rahatmı ben durda bu saydığım 3 şeyi kötülemek yada başka birsey için açmadım sadece aglenmek maksadıyla allah biliyor herseyiGelişine vurdu ve gol oldu,artık dagilabiliriz..