sizce en kalıcı dp parfüm hangisi ?

yureginingoturduguyer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
29
1
86
İstanbul
selam arkadaşlar geçen gün dp'den forumda okuyarak escada collection aldım ancak memnun kalmadım , hiç kalıcı değil acaba ten rengimden ötürü mü ? ben beyaz tenliyim de..
size sormak istediğim sizce dp'nin en kalıcı parfümü hangisi?

cnm bn yıllardır o parfümü kullanıyorumm az bişey sıksam 2-3 gün gider bende bu sefer değişiklik olsun diye burberry aldım dp den herkes eski parfümün daha iyiydi bu hemen uçup gidiyo diyo:çok üzgünüm:

benim dp den kullandıklarım ve yorumlarım...( DP: miracle) çok kalıcıydı ve orjinalinin nerdeyse aynısıydı
(DP:calvin clein euphoria) fazla kalıcı değildi orjinaline % 75 benziyor.. (DP:lolita) orjinaline benziyor ve kalıcılığı orta derece.. tazelemek gerekiyor.. (DP angel) çok kalıcıydı ve orjinaline çok benziyor... DP(sexy grafiti) orjinaline çok bdenziyor be ortanın üstü kalıcılık...DP(HYPNOTİC POİSON) Orjinaline çok benziyor ve iyi bir kalıcılık...DP( lacoste) orjinaline çok benziyo ve ortanın üstü kalıcılık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…