• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri Sizce En Iyi Oto Bronzlastırıcı Hangisi?

Güneş kremleri, bronzlaşma
kıslar benim bi tavsiyem var...
lanaform brozlaştırıcı mendiller var bence en mantıklısı o
bende fena farketti yani.hem leke iz vs de olmuyorrr....
Ben bu dedigiini bikac yil once yapmistim hic ama hic begenmedim 1 :alan konusunda cok yetersiz kaliyordu 2:biyerim terleyince dogal olarak orasi islaniyor vede o yer bos kaliyordu ordaki renk gidiyordu 3: nedense aksam dus alinca biturlu cikmak istemedi renk :umursamaz: Cok alabora biseydi ...Maalesef ben tavsiye edemeyecgim

bende avonun oto bronzunu kullanıyorum.sprey seklınde olanını.kokusu dısında cok memnunum.çünkü sürdükten sonra kına gibi kokuyor.

bn de bi sürü marka kullandım..normalde güneş altında bi hafta içinde kömür gibi oluyorum..kışın da bu ten rengini korumak istedim..ama sadece turunculaştım..rengim sarardı soldu..dalga konusu bile olmuştum..solarıum dan ii si yk bnce

2 yıldır "L'Oréal Sublime Bronze Gel" kullanıyorum, çok memnunum...şeffaf ve eşit renkte bir görüntü için en iyisi bu benim denediklerim içinde...o sarı/turuncu renk de olmuyor...gayet doğal...
hem yüz hem vücut için kullanılabiliyor, biraz parlaklık içeriyor ama hoş duruyor, özellikle gece dışarı çıkarken vs.

Back