Güneş Kremleri Sizce En Iyi Oto Bronzlastırıcı Hangisi?

Güneş kremleri, bronzlaşma
Selamlar, en iyisinden en ucuzuna kadar olan epey bir marka denedim ama dove marka gerçekten çok çok iyi. Bir kere çok naturel, iz çizgi vs olmuyor ve teniniz yumuşacık oluyor. Diğer markalara göre oldukça da hesaplı. Memnun kalacağınızı umarım

ya otobronz dove u da kullandım ben evet hepsınden guzel ama kokuyo hepsı cok bıde leke kalıo gıydıgın kıyafetlerde solaryumu nıe dusunmuosun ben bu araa gırıcem dıorum daha gırmedm bılgısı oln varmı

ya ne biliyim korkuyorum ondanda
bide cevremde daha solaryuma girip istediği sonuca ulasan gormedim
ben 4 yıl önce falan lisedeyim izmire tatile gidicez bende avonun otobronzanını aldım daha yeni çıkmış güzelce sürdük gece yola cıktık aman allahım ben sabah resmen renk renk olmusum aynı hastalıklı gibi
tatilim berbat oldu kese yapmaktan derilerim soyuldu cıksın diye yaa işte bölee

derken neı kastettın renk olarakmı yoksa basına kaza falanmmı geldı gırenlerın ((((((((((((

kıslar benim bi tavsiyem var...
lanaform brozlaştırıcı mendiller var bence en mantıklısı o
bende fena farketti yani.hem leke iz vs de olmuyorrr....

derken neı kastettın renk olarakmı yoksa basına kaza falanmmı geldı gırenlerın ((((((((((((

canım renk olarak dedim ben günlerce güneslenip anca cok az bronzlasan biriyim bir ay denizdeydim cok hafif bronzlastım düşün artık hiç denemedim ama sonuc alamam diye düsünüyorum

canım nerdenalabiliriz bu mendilleri fiyatı ne kadar ayrıntılı bilgi lütfennnnnnnn:uhm:

bu mendiller çoğu parfumeride kasanın oldugu yerde oluyor..aynı ıslak mendıl gıbı bır seklı var ..ben tanesını 1 ytl ye almıstım.yerimseniben.parfumerıye gıdıp sorabılırsın kesın vardır..

benim tavsiyem de ..hangi bronzlaştırıcı kremi alırsanız alın.isterse sprey olsun .,başka normal bir vucut kremi ile karıştırın. böylece yoğunluğu hafifletmiş olursunuz. belki bir seferde değil ama iki -üç seferde uyguluyorsunuz kremi vucudunuza.ama kontrollü bir şekilde yaymış olursunuz.ben hep öyle yapıyorum.hiç renk uyuşmazlığı ve alacalık yaşamadım.

ya bunların bi zararı falan yok mu?cilt kanseri gibi (Allah korusun)

acaba tüylerin de rengini karartıyor mu ?

ben kolumdaki tüylerin rengini önce sarartıp sonra niveanın bronzlaştırıcı spreyinden sıkmayı düşünüyorum ... acaba sarartıcı ve otobronzlaştırıcı birlikte ters bir etki/iz vs. yapar mı ? bir de tüylerin kırmızı/turuncu gibi bir renge boyanmasından korkuyorum :uhm:

kolumun devamı olarak elime nasıl uygulayacağım konusunda da bir fikrim yok tabi spreyi , elin içine de uygulamam gerekir mi sadece üstüne mi .. öyle de elin üstü alacalı bir hal alır gibime geliyor aslında fisfisfis

ben garnier in spreyini kullandim cok rahat ama pisman oldum uzerinizden havuc kokusu gibi bir koku gitmiyor giysilerinizede siniyor hic memnun kalmadim..tavsiye etmiyorum.dove dan benimde bir sikayetim olmadi..

otobronzların hiç birini tavsiye etmiyorum.hemen hemen tüm markaları denedim.

1-hiç biriyle sağlıklı bronz bir ten sahibi olamadım hatta kullandığım dönemlerde "aaa sarılıkmı oldun sen" diyen bir çok eş dost oldu.yani oto bronzlar sarıya dönük mat bir kahve rengi veriyor cildinize.
2-eger kremi yada jeli yada spreyi kullandıktan sonra kurumasını bekleyecek bir 10 dakikanız yoksa kullanmayın gerçekten bulaşıyor ve bulaşan yerler kendi renginiz kalıyor.
3-kazara alkollü parfüm kolonya ..vb gibi ürünler teninize temas ettiğinde anında o bölgeler beyazlıyor ve iğrenç bir hal alıyor.ben bir keresinde unutup boyun ve bileklerime parfüm sıkmıştım (otobronz kullanırken sanırım lancome naturelbronz kullanıyordum) sıktığım yerlerden kir gibi bronzluğum çıkmıştı ve keselene keselene zar zor eski rengime kavuşmuştum.

solaryumuda tavsiye etmiyorum.şahsen bende leke yaptı şimdi sürekli peeling yapıyorum ama gitmiyor o lekeler

en güzeli kendi renginiz.yaz başlayınca ufak kaçamaklarla bol havuç yiyerek kakao yağıyla güneşlenerek (tabiki öncesinde koruyucumuzu sürerek) uzun süre bronz kalabilirsiniz....

merhaba arkadaslar bendede ambre solaire gloss bronzeur jel var sadece esıt olarak uygulayın haftada bir veya iki kez yazıyor vücudun her bölgesine uygulanıyomu bunlar daha sonra vücuttan çıkarmak için yıkanıyomu

Ben bir arkadaşımın kullandığı forever markalı üründen memnun kaldığını biliyorum. Hemde %100 organik bir ürün. Ayrıca kötü de kokmuyormuş.

Rimmel London sun shimmer.

Kesinlikle tavsiye ediyorum 2 senedir kullaniyorum. Suruyorsun hemen bronzlastiriyor. Fazla surunce fazla bronzlasiyorsun az surunce az bronzlasiyorsun. Cok dogal ve cekici duruyor. Su degincide gidiyor yine =)

Solaryumun leke yapma etkisi yoktur canım, leke yapan makineyi temizlerken kullandıkları spray ürünler mantar yapıyor, o yüzden istediğin kadar keselen o lekeler gitmez.Eczaneden topikal kortikordlu anti fungal krem al problemli bölgelere onu sür kısa süre sonra geçecek...tabii aslında önce bir dermatologa gitsen keşke...

Son düzenleme:
bende mendillerden kullanıyorum 3-4 gün yıkansanda çıkmıyor. öyle karartmıyor ama peynir görünümlü bacakların rengini kırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…