- Konu Sahibi white_angel
-
ya otobronz dove u da kullandım ben evet hepsınden guzel ama kokuyo hepsı cok bıde leke kalıo gıydıgın kıyafetlerde solaryumu nıe dusunmuosun ben bu araa gırıcem dıorum daha gırmedm bılgısı oln varmı
bide cevremde daha solaryuma girip istediği sonuca ulasan gormedim
derken neı kastettın renk olarakmı yoksa basına kaza falanmmı geldı gırenlerın((((((((((((
kıslar benim bi tavsiyem var...
lanaform brozlaştırıcı mendiller var bence en mantıklısı o
bende fena farketti yani.hem leke iz vs de olmuyorrr....
canım nerdenalabiliriz bu mendilleri fiyatı ne kadar ayrıntılı bilgi lütfennnnnnnn:uhm:
otobronzların hiç birini tavsiye etmiyorum.hemen hemen tüm markaları denedim.
1-hiç biriyle sağlıklı bronz bir ten sahibi olamadım hatta kullandığım dönemlerde "aaa sarılıkmı oldun sen" diyen bir çok eş dost oldu.yani oto bronzlar sarıya dönük mat bir kahve rengi veriyor cildinize.
2-eger kremi yada jeli yada spreyi kullandıktan sonra kurumasını bekleyecek bir 10 dakikanız yoksa kullanmayın gerçekten bulaşıyor ve bulaşan yerler kendi renginiz kalıyor.
3-kazara alkollü parfüm kolonya ..vb gibi ürünler teninize temas ettiğinde anında o bölgeler beyazlıyor ve iğrenç bir hal alıyor.ben bir keresinde unutup boyun ve bileklerime parfüm sıkmıştım (otobronz kullanırken sanırım lancome naturelbronz kullanıyordum) sıktığım yerlerden kir gibi bronzluğum çıkmıştı ve keselene keselene zar zor eski rengime kavuşmuştum.
solaryumuda tavsiye etmiyorum.şahsen bende leke yaptışimdi sürekli peeling yapıyorum ama gitmiyor o lekeler
en güzeli kendi renginiz.yaz başlayınca ufak kaçamaklarla bol havuç yiyerek kakao yağıyla güneşlenerek (tabiki öncesinde koruyucumuzu sürerek) uzun süre bronz kalabilirsiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?