• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce en iyi jean pantalon hangi marka?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce en iyi jean pantalon hangi marka?

• Mavi

OY: 54 25,8%
  • Diesel

OY: 33 15,8%
  • Replay

OY: 1 0,5%
  • Levi's

OY: 59 28,2%
  • Rodi

OY: 8 3,8%
  • Colins

OY: 12 5,7%
  • Little big

OY: 19 9,1%
  • Collezione

OY: 4 1,9%
  • Lee

OY: 5 2,4%
  • Diğer..

OY: 14 6,7%

• Ankete Katılan
    209
loft ve lotus
ama little big in kesimleride güzel fakat
ne zaman alsam ağları patlıyo ben anamadum o yüzden artık lotusdan alıyorum fiyat olarakta ürün olarakta güzel:kahve:

little big ben en çok bu markanın kotlarını seviyorum kesimi tam bana göre

rodi little big ikiside uzun zamandır gıydıgım marka bırsey olmadı ama zaten cok zor kot buluyorum ıstedıgım gıbı

Levi's kesim ve kalite konusunda beğendiğim ve tercik ettiğim markaların başında.Ama lofttan da var benim.Çok kaliteli gerçekten.

bence diesel tabiki ama evlendikten sonra pek paraya kıyıpta alamadım. mavi, rodi levis neyimize yetmiyor ama beğendikten sonra başka markalarda neden olmasın takıntım yok doğrusu

kim ne derse desin levi's! sağlam bi kere yıllardır giyiyorum,giyiyorum,giyiyorum..
mavi'yi çocukluğumdan beri kullanırdım ama fiyat politikasına karşıyım.diesel'le yarışıyorlar artık! tommy'i bile mavi'Den ucuza alıyorum!
kesinlikle kötü olanlar ise collezione,little big ve lc waikiki!

lee'yi unutmamak lasım,bayan için bilmiyorum ama erkek için harika modeller var ve çoook kaliteli!

diesel tabikide, øzellikle ince jeansler..cok rahat

kim ne derse desin levi's! sağlam bi kere yıllardır giyiyorum,giyiyorum,giyiyorum..
mavi'yi çocukluğumdan beri kullanırdım ama fiyat politikasına karşıyım.diesel'le yarışıyorlar artık! tommy'i bile mavi'Den ucuza alıyorum!
kesinlikle kötü olanlar ise collezione,little big ve lc waikiki!

lee'yi unutmamak lasım,bayan için bilmiyorum ama erkek için harika modeller var ve çoook kaliteli!

Bu konuda çok haklısın cnm.Benim de dikkatimi çeken şeylerden biriydi.Mavi jeansi öncelik olarak tercih ediyoduk eskiden.Hem ülkemiz için yaptığı tanıtım vs ve paramızın yabancılara gitmemesi açısından öyle düşünüyoduk.Ama abarttılar diye düşünüyorum artık fiyat konusunda.Geçen gün bi kot beğendim 129 YTL;ydi,almadım tabi.Çünkü o fiyata dediğin markalardan daha güzel olan modelini alabilirdim.

diesel...tamam çok pahalı ama buna değiyor...ilk diesel jeanimi özendiğim için almıştım (daha doğrusu anneme yalvar yakar aldırtmıştım: annem hala söylenir " o parayı nasıl verdim bir kota diye"). ama çok tarz oluyorsunuz içinde...

kesinlikle colins ben çok memnunum
ama eşim rodiyi tercih ediyo...

levi's,diesel,tommy hılfıger bunlardan çok kullanırdım ama özellikle levi'ssenağlama
şimdi en iyi marka beni zayıf gösteren marka:icecream:toplasan 3_4 tane jean var şuan bana olan onlarıda seven hill ve kotondan aldım :1rolleyes:

little big in kesimlerini cok seviyorum

Levi's,Mavi,Colins genelde bunları giyiyorum zaten kotpantolonu çok giyen biriyim ideal bunlar benim için

Back