Sizce eltim bana karşı tavırlı mi neden böyle yapıyor?

Aşko net kıza senin hakkında olumsuz şeyler söylenmiş bunu da yapan kaynındır elti sevilmiyor bi kere bunu kabullen bal da olsan sevilmezsin sevemezsin tek tavsiyem uzak dur mecbur kalmadıkça görüşme

Aranız ne kadar iyi olursa olsun elti muhabbeti çok farklı içten içe bi fesatlık oluyor çoğu kişide bence takip takıştırdığınız sırada ona nispet yaptığınızı sandı size karşı tavır aldı bende öyle sanardım sizin yerinizde olsam açıkça aramızda bi problem mi var yanlış bişey mi yaptım yoksa yanlış mı algılıyorum soğuk davranıyorsun gibi geliyor diye sorardım en azından güzel dille içinizi rahatlatırsınız terslemeye devam ederse sizde muhattap olmayın

Aşko net kıza senin hakkında olumsuz şeyler söylenmiş bunu da yapan kaynındır elti sevilmiyor bi kere bunu kabullen bal da olsan sevilmezsin sevemezsin tek tavsiyem uzak dur mecbur kalmadıkça görüşme
Kaynim söylemistir ama onu da kv fisfiklemistir gibime geliyor. Yok ben de artık mesafeli olacağım kim bana nasıl geliyorsa ben de öyle gideceğim, farkında oldugumu belli etmeyeceğim. Haberim yokmuş gibi , Teşekkür ederim samimiyetin için

Haklısınız ama öncekine de bu şekilde sormuştum ve büyük kavga çıkmıştı. Ne kadar iyi niyetli olduysam o kadar karşımda buldum herkesi. Kafada kuruyor oluyorum ve ben gerçekten aileye girdigimden beri aşırı şekilde kafama taktım bana yapılanları, onlarla bu zamana kadar cümlelerimi seçerek konuşuyordum. Benim kv çok laf dolandırir ve yalan söyler bazen ben bile kendimi onun anlattığı gibi biri olduğunu düşünmeye başlıyorum ama değilim. Herkesi inandırmış benim öyle biri olduğuma mesela bir yere giderdim hiç o gittiğim yerde tek kelime etmememe rağmen vaat veriyorlardı, işte herşeyi yanlış anlamayacaksin alıngan olmayacaksin, biz hep birlikteydik, ortamı bozmayacaksin, bu zamana kadar hiç bir sorunla karsilasmadik, vs gibi sanki sorunun kendisi benmişim gibi eşimin tarafındaki herkes bunu söylüyordu ama tabi ortaya direkt bana değil, aklınıza gelebilecek herkesi benim böyle biri olduğuma inandirmis, Allah'a havale ediyorum sadece artik. her seferinde ya yanlış anlıyor oldum yaa kıskanç oldum yada herşeye alınıyor oldum. Şimdi buna da sorarsam emin olun istediklerini ellerine vermiş olacağım o zaman kv haklı çıkartırım. Bakın ben size dedim Merve sorunlu bir insan kıskanç alıngan diye konuşmaya başlayacak yalandan. Yorumunuz için teşekkür ederim

Ozaman hiç kafanıza takmayın ve çok muhattap olmayın bırakın napiyolarsa yapsınlar evinizle eşinizle ilgilenin karşı tarafın niyeti öncü gelin olmaksa bırakın olsun şuan sizi bu duruma düşürüyorsa kayinvaldeniz ilerde onuda aynı şekilde aynı duruma sokup size döner Allah kalbini temiz tutan insanı kimseye yedirmez bahtiniz açık olsun mutluluğunuz daim olsun

Daha önce olan sorunları duymuş mesafe koymuş. Önyargı oluşturmuş belli ki. Bu kadar ince düşünmeyin gülün geçin, akışına bırakın. Gerçekten sorunlu biri değilseniz zamanla anlaşılır zaten.

Kocayla dedikodu gibisi yok, bir de kafa dengiyse tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…