- Emoji Skoru
- 41.256
- Puanlar
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğal duran porselen makyaj düşünebilirsinKızlar tesetturluyum hiç makyajı sevmem pardesumu çıkartmam geçen kuaforu ayarladik gelin başı için felan en fazla yaptirsam kirpik taktırmak istiyorum ..çünkü doğal daha güzel bence bayanlar ve hani zaten kapaliysaniz bu hos olmuyor nisanlim sade makyaj yapıyorlarmış askim sen bilirsin dedi offf bi kere bugün gelecek ..bende şey dedim fotogracimiz bayan ve düğünden 3 gün önce dış çekim olacak o zaman yaptırım dedim fotoğraflarda güzel çıksın kimse görmeyecek zaten nisanlim dan başka ..sizce böyle daha iyi değil mi salonda onca erkek olacak ve kapalıyim korkuyorum dikkat cekmekten ..
Gelin sen olduğun için o makyajı yaptırsan da yaptirmasan da dikkat çekeceksin zaten. Gelinlik giyeceksen yaptır. Ya da haremlik selamlık yap düğünü. Gelinliği makyajsız giyersen daha çok dikkat çekersin hele de kafanda o kuaforde yapilan koca turbanlardan olacaksa. Makyajı da sade yaptirirsin. Zaten gelin makyajı aslında sade olur. Boya kupune banmak sadece bizim gelinler de var.Kızlar tesetturluyum hiç makyajı sevmem pardesumu çıkartmam geçen kuaforu ayarladik gelin başı için felan en fazla yaptirsam kirpik taktırmak istiyorum ..çünkü doğal daha güzel bence bayanlar ve hani zaten kapaliysaniz bu hos olmuyor nisanlim sade makyaj yapıyorlarmış askim sen bilirsin dedi offf bi kere bugün gelecek ..bende şey dedim fotogracimiz bayan ve düğünden 3 gün önce dış çekim olacak o zaman yaptırım dedim fotoğraflarda güzel çıksın kimse görmeyecek zaten nisanlim dan başka ..sizce böyle daha iyi değil mi salonda onca erkek olacak ve kapalıyim korkuyorum dikkat cekmekten ..