hmm o zaman şöyle yapalım ben de kendimden örnek vererek anlatayım belki öyle yardımcı olur yorumum sana
2017 yılında ben de devlet hastanesinde bir psikiyatriste gitmiştim o dönem içinden tek başıma çıkamayacağım bir durumda olduğum için, psikoloğa verecek hiç param olmadığı için 5 dk içinde bana lustral yazıp yollamıştı ve kullanmamıştım. o içinde bulunduğum durumdan da yine tek başıma çıkmıştım bir şekilde ama psikolojik olarak büyük hasarlar alarak.
geçtiğimiz sene yine ihtiyacım oldu fakat bu kez psikologla görüşmeye başladım, ben ilaçla tedaviye ihtiyacım olduğuna inanıyordum bu kez fakat psikoloğum ilaca değil terapiye ihtiyacım olduğunu söyledi bir süre terapiye devam ettik ve benim için çevremden de aldığım pozitif yorumlarla da destekli şekilde çok çok iyi geçtiğini söyleyebilirim bu sürecin
örneğin bir arkadaşım da aynı sıralarda bir psikiyatrla görüştü on- on beş dakikalık muayene sonrası iki ilaç başladı 20 gündür kullanıyor ve çok memnun
yani demek istediğim sanırım doktorlar bizi ihtiyacımız doğrultusunda yönlendiriyor
umarım sana da bu uygulanan tedavi şekli iyi gelir sonuçta