Sizce Dizinin Hangi Kanal da Oynadığı Önemli mi

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
20.970
7.552
39

kızlar bir dizinin hangi kanal da oynadığı sizce önemlimi
reytingleri ,izleyip izlememenizi etkilermi
örneğin deli saraylı kanal d de gösterilse daha çok mu tutardı yada diğer diziler

azracım bence çok önemli
mesela ben starda dizileri izleyemiyorum kalıcı değilmiş gibi bir his doğuyo
keza show tv de de aynı şey var

ay bende de bi dizi fox da çıkıyosa kötüdür diye bi algı var

evet,kesinlikle.star,fox,atv,hsow,kanal d....kötüden iyiye doğru sıraladım.
mesela aşk-ı memnu star da ya da atv de olsaydı aynı işthala seyretmeyebilirdim.ekranın rengi boğuk,karanlık geliyor bana.en iç açıcısı kanal d bence.

evet ya kanal d nin bi büyüsü var, düşündümde takip ettiğim tüm diziler kanal d deydi geçmişte, avrupa yakası dışında

Son düzenleme:
ama hatırlarsanız kızlar eskiden
atv dizi kanalı diye bilinirdi
sonra kanal d ye el verdi şimdi kanal d zamanı
ama bn star da hiç dizi izlemedim desem yeridir
showu severim izlediğim diziler var
ama fox la özellikle star tv de diziler pek tutmuyor
belki o yer gök aşk dizisi atv de kanal d de yada show da olsa bile bnce çok daha fazla tutardı

show tv kesinlikle bi dizi katili hangi güzel dizi varsa resmen reyting için katlediyor diziyi. 23.00 koyuyo 20.00 izlenmenmeyen dizi 23.00 hiç izlenmiyo ve yayından kalkıyo dizi. show tv deli saraylı içinde öyle yapıyor 23.00 a kadar attı diziyi doktorlarda bu saat yüzünden bitmişti güneydoğudan öykülerde 22.45te onuda 1-2 bölüm sonra bitirirler

kalite ve siyasi açıdan farkediyo benim için..

deli saraylı kanald de olsa daha iyi tutardı mesela..

atv izlemiyorum bazı dizileride kanald de olsa izlerdim...

bence en kalıtelı KANAL D ve STAR bu kanalları izlerim... haber olaraktaa en kaliteli yine CNNTURK

Flash sadece reyting için saçma sapan programlar yayınlıo.. Hele Yalçın Abi Tiksinçç

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için yapım kaliteliyse kanal hiç fark etmez,ister kanal d olsun ister TRT olsun,beğendiğim

kaliteli bi dizi ise izlerim,ne siyasi yönü ne de kanal sahibinin görüşleri beni pek ilgilendirmez...

Doğal ve normal olan da bu sanırım,neden ayrımcılık yapalım ki yani,insanın beğenisi söz konusu

sonuçta...

ben nedense kanald deki veya baska bı kanaldakı dızının stara veya foza gecmesiyle soğumaya baslıyorum ama cok beyendıgım bı dızıyse ızlemeye devam ediyorum

önemli tabi fatmagülün suçu ne mesela flash ta oynasa hayatta bakmam.iğreniyorum zaten o kanaldan.yani çok önemli..

çok önemli bence özellikle kanal d star ve fox bu yıl gerçekten başarılı diziler çıkarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…